Gift ved første blik-Camilla: - Jeg var chokeret, da jeg så Nicolas

- Jeg måtte klistre et smil på, siger 33-årige Camilla, der havde håbet på, at DR havde fundet en drømmemand med masser af hår til hende

Nicolas og Camilla få øjeblikke efter, at de er blevet mand og kone. Foto: Nikolai Linares
Nicolas og Camilla få øjeblikke efter, at de er blevet mand og kone. Foto: Nikolai Linares

Camilla Ellekilde Høj kunne ikke rigtigt skjule det, da 'Gift ved første blik' tirsdag aften løb over skærmen.

Se også: Camilla ville giftes med en fremmed på tv: - Mine forældre var ikke med på den

DRs panel af kærlighedseksperter havde ikke lige frem fundet den mand til hende, som hun havde håbet på. I hvert fald ikke rent udseendemæssigt.

- Han var ikke, hvad jeg havde forventet eller håbet på. Jeg havde virkelig drømt om at drømmefyren vil stå der, når døren gik op. Men det gjorde han ikke, siger 'Gift ved første blik'-deltageren ærligt til Ekstra Bladet.

- Jeg var chokeret, da jeg så Nicolas. Virkelig overrasket, siger Camilla Ellekilde Høj, der især bed mærke i at hendes ægtemand var lavere end hende - og så hans sparsomme hår.

Nicolas Feer er halvt franskmand og underviser i it. Foto: Snowman Productions
Nicolas Feer er halvt franskmand og underviser i it. Foto: Snowman Productions

Som Camilla Ellekilde Høj sagde i programmet, så er hun til 'langhårede surfer-dudes', og sådan en dude er Nicolas Feer ikke lige frem.

- Det skulle jeg virkelig arbejde med mig selv for at acceptere. Men jeg havde lovet mig selv, at jeg ville være helt åben, lige meget hvem jeg blev gift med, siger hun.

De havde de store smil fremme på bryllupsdagen, men allerede på bryllupsrejsen gik det galt mellem Ulrik og Ane. Foto Jakob Mydtskov Kendte Sådan er det gået parrene fra 'Gift ved første blik'

Fra starten valgte hun og 29-årige Nicolas Feer at være helt ærlige over for hinanden, og derfor fortalte Camilla Ellekilde Høj ham også, at han ikke var hendes type.

- Jeg sagde til ham, at jeg normalt falder for fyre, der er noget anderledes end ham. Og han var helt med på, at han nok ikke var typen, jeg ville have kigget efter i byen, siger hun.

- Følte du, at du måtte spille skuespil på bryllupsdagen?

- Altså jeg oplevede i hvert fald ikke den samme rus, som de andre deltagere har talt om, de havde den dag. Der sker så meget, at man dårligt nok når at tænke, men ja, jeg klistrede nok et smil på, siger Camilla Ellekilde Høj, der efterfølgende har tænkt meget over selve bryllupsdagen.

Camilla Ellekilde Høj arbejder som vuggestuepædagog. Foto: Snowman Productions
Camilla Ellekilde Høj arbejder som vuggestuepædagog. Foto: Snowman Productions

- Jeg har spekuleret en del over, om jeg ville have turde at sige nej. Men det tror jeg ikke. Det hele var jo sat op. Familie og venner var samlet, og der var kamera på.

- Overvejede du det?

- Nej, det gjorde jeg ikke. Og Nicolas er jo ikke et grimt menneske. Han er bare meget anderledes end min typiske drømmefyr. Det skulle jeg arbejde med, siger hun.

Se også: Her er de nye 'Gift ved første blik'-deltagere

- Og hvad med bryllupsnatten. Hvordan forløb den?

- Meget stille og roligt. Vi var virkelig trætte, da vi klokken fire kom til vores værelse. Men vi brugte resten af natten på at tale sammen. Mere var der ikke i det.

De kommende uger kan du på DR1 følge med i, hvordan det går med Camilla og Nicolas samt de tre øvrigt par, der er blevet 'Gift ved første blik'.

Martin og Birgitte blev også gift i aftenens afsnit af 'Gift ved første blik. Foto: Nikolai Linares
Martin og Birgitte blev også gift i aftenens afsnit af 'Gift ved første blik. Foto: Nikolai Linares
 

123 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere