Godt nyt for 'Sons of Anarchy'-fans

Prequel og spin-of-serie under udvikling af 'Anarchy'-skaberen

Fotografer mødte i november sidste år Kurt Sutter i lufthavnen LAX, hvor han snakkede om, at han netop havde fået fjernet blindtarmen.

Godt nyt for fans af tv-serien 'Sons of Anarchy', der blev efterladt med en slem øv-fornemmelse, da det sidste af 92 afsnit blev vist i december 2014.

Seriens skaber, Kurt Sutter, er nemlig langt fra færdig med det univers af biker-kultur, som den populære serie dykkede ned i.

Se også: Stephen King: Dansk tv-serie er verdens bedste

Se også: Skuespiller parterede kat inden selvmord

Dels har han planer om en såkaldt prequel - altså en serie baseret på begivenheder, der fandt sted, før dem, der udgjorde 'Sons of Anarchy'. Dels også en såkaldt spin-of, der opbygges som en ny fortælling omkring en mexicansk motorcykelklub ved navn Mayans.

Serie i 10-12 afsnit
- Jeg ser prequellen som en serie i 10-12 sfsnit, der fortæller, hvordan John Teller og Pineys forhold blev grundlagt og lader det fortsætte med udviklingen af klubben og slutte, før vi kommer for tæt på den fortælling, der allerede er fortalt, siger Kurt Sutter til deadline.com.

Se også: Mon han også boller som en kanin?

Spin-of-historien lægges bevidst langt fra det nordlige Californien. Der kan blive tale om person-sammenfald med 'Sons iof Anarchy', men ' det skal helst ikke komme for tæt på det univers'.

- Det vil svare til at kannibalisere det hårde arbejde, vi allerede har lagt, og det vil jeg ikke underminere, fastslår Kurt Sutter.

 

 

15 kommentarer
Vis kommentarer