Hængt ud af TV2: Her er kontrakten

André Boas, tømrermesteren, der medvirkede i TV2's 'Danmark mod Østeuropa', fremlægger nu kontrakten mellem ham og STV

Se traileren til 'Danmark mod Østeuropa'. Video: TV2/STV

Er du håndværker med en mening om sagen, så, så kontakt os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

'I en ny dokumentarserie sætter TV 2 fokus på arbejdslivet i Danmark anno 2016', lyder indledningen på den kontrakt, tømrermesteren, André Boas, skrev under tilbage i 2016 i forbindelse med hans medvirken i TV2's 'Danmark mod Østeuropa'.

Programmet blev sendt torsdag aften, men som bekendt, kan André Boas ikke se lighederne mellem det færdige resultat og det, han dengang skrev under på at medvirke i.

André Boas, tømrermester i Boas Byg Aps, møder kunden for første gang i 'Danmark mod Østeuropa'. Foto: Peter Kjeldsen/STV Production /TV 2 TV - 12. jan. 2017 - kl. 15:29 Mareridt efter TV2-program: Frygter konkurs

For at få belyst sagen, vil tømrermesteren gerne vise hele kontrakten mellem ham og produktionsselskabet STV.

Se hele dokumentet her

Skal i logen
'Danmark mod Østeuropa' blev sendt torsdag aften klokken 20.00 på TV 2, men André Boas skulle ikke nyde noget af at se sig selv på skærmen.

- Der er jo ingen grund til at komme i yderligere dårligt humør over det. Foruden har jeg jo allerede set det en gang før. Jeg skal i logen i aften sammen med mine brødre, sagde han, inden programmet blev sendt.

Sagen begyndte efter André Boas delte et opslag på sin Facebook-profil, og siden da har flere medier skrevet om hans medvirken i TV-programmet.

Men på trods af opmærksomheden er målet dog ikke nået.

- Jeg havde jo håbet på, at de ville trække programmet tilbage, men det lykkedes desværre ikke, siger André Boas.

Er du håndværker med en mening om sagen, så, så kontakt os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

273 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere