Hængt ud af TV2: Her er kontrakten

André Boas, tømrermesteren, der medvirkede i 'Danmark mod Østeuropa', lægger hele kontrakten frem

Se traileren til 'Danmark mod Østeuropa'. Video: TV2/STV

Er du håndværker med en mening om sagen, så, så kontakt os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

'I en ny dokumentarserie sætter TV 2 fokus på arbejdslivet i Danmark anno 2016', lyder indledningen i kontrakten mellem den 58-årige tømrermester André Boas og STV, der har produceret 'Danmark mod Østeuropa' for TV2.

André Boas, tømrermester i Boas Byg Aps, møder kunden for første gang i 'Danmark mod Østeuropa'. Foto: Peter Kjeldsen/STV Production /TV 2 TV - 12. jan. 2017 - kl. 15:29 Mareridt efter TV2-program: Frygter konkurs

Men som bekendt kan håndværkeren ikke se sammenhængen mellem det program, som han skrev under på at medvirke i tilbage i 2016, og programmet, som det endte med at se ud i fjernsynet, da det blev vist torsdag aften.

For at få belyst sagen har André Boas derfor valgt at lægge kontrakten ud, så alle kan se den.

Skulle i logen
André Boas skulle dog ikke nyde noget af at se sig selv i fjernsynet.

- Nej, der er jo ingen grund til at komme i dårligt humør over det. Jeg skal i logen med mine brødre, sagde han, før programmet blev vist.

Flere medier har beskrevet André Boas historie om hans medvirken i 'Danmark mod Østeuropa', men han må konstatere, at målet ikke blev nået.

- Vi håbede jo på, at TV2 ville trække programmet tilbage, men det lader det ikke til, sagde André Boas.

TV - 12. jan. 2017 - kl. 18:45 TV2-program får massiv kritik: Nu svarer de igen

Er du håndværker med en mening om sagen, så, så kontakt os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere