HBO på vej til TDC-kunder

Den amerikanske streaming-gigant vil inden længe være tilgængelig for TDC- og Youseekunder

Monster-succesen Game of Thrones er et af HBO's største trækplastre. (Foto: AP)
Monster-succesen Game of Thrones er et af HBO's største trækplastre. (Foto: AP)

Game of Thrones, True Detective og The Wire. Danskerne er vilde med HBO's mange succes-serier.

Men indtil for ganske nylig har det været overordentligt svært at tilgå streaming-gigantens glimrende udbud af serier fra blandt andet smartphones, smart tv og ikke mindst Apple TV, som fortsat ikke understøtter HBO Nordic. Læg dertil at HBO's oprindelige app var decideret elendig.

Men man må sige, at der nu er lavet om på det.

Først kom en ny og meget bedre HBO-app, så blev HBO inkluderet i forskellige teleselskabers abonnementspakker, og nu er det TDC's tur til at indgå et samarbejde med HBO.

Dwayne 'The Rock' Johnson ses her i rollen som den pensionerede fodboldspiller Spencer Strasmore i tv-serien 'Ballers'.(Foto: HBO) TV HBO redder tv-sommeren

Den danske telegigant offentliggjorde således her til morgen, at HBO's services fremover bliver integreret i de eksisterende tv-bokse for både TDC TV-kunder og Yousee Plus-kunder.

- Vi er meget begejstrede for vores partnerskab med HBO Nordic, da det er med til at manifestere TDC Groups position som den foretrukne leverandør af underholdning. Vi skal tilbyde vores kunder alt det indhold, de ønsker, samlet ét sted. HBO Nordic leverer netop det kunderne efterspørger; film, dokumentarer og især tv-serier af høj kvalitet, lyder det fra den begejstrede mediedirektør for TDC Group, Christian Philip Morgan.

HBO bliver en del af menu-fladen, som TDC-kunder og Yousee i forvejen kender, således at man kan se både klassisk tv og streame samme sted med én fjernbetjening.

Colin Farrell ses her i rollen som kriminalbetjent Ray Velcoro med stort overskæg og et par ekstra kilo på kroppen.(Foto: HBO) Filmnyheder True Detective-stjerne måtte æde sig fed

- Vi mener, det er vigtigt at anerkende, at streaming af underholdning på den store skærm stadig ikke er 'mainstream'. Den fagre nye og digitale verden skal ikke kun være for de få, og det er vores opgave som markedsleder at sikre, at forbrugerne kommer godt i gang at streame deres yndlingsserier, lyder det fra Christian Philip Morgan.

HBO vil være tilgængelig på TDC's bokse senere på sommeren og vil koste 69 kr. pr. måned for TDC TV-kunder/79 kr. pr. måned for Yousee Plus-kunder - oven i det abonnement, som man allerede betaler for at være kunde hos den danske tele-gigant.

11 kommentarer
Vis kommentarer