Her er datoen: 'Gift ved første blik' vender tilbage

Der er stadig hundredvis af danskere, der vil gifte sig med en fremmed

Ekstra Bladet talte med Michael og Line i 2015. Parret er stadig gift den dag i dag. Video: Philip Davali

’Gift ved første blik’ har vist sig at være en kæmpe succes, og det er derfor med stor glæde, at Danmarks Radio nu kan bekræfte, at der kommer en fjerde sæson, som får premiere den 7. februar til næste år.

Deltagerne har aldrig set eller mødt hinanden før. Alligevel har de accepteret at lægge deres ægteskabsdrømme i hænderne på et ekspertpanel, som efter bedste evne har matchet fire par, der burde være hinandens soulmates.

- Vi har været gift i halvandet år, men reelt kun boet sammen i fem måneder, foralte parret, da Ekstra Bladet mødte dem i New York. Kendte Line og Michael fra ’Gift ved første blik’: Sådan er vores liv i New York

Alt, parrene skal gøre, er at sige ’ja’, når de står på rådhuset og ser hinanden for første gang.

- Jeg kan allerede nu fortælle, at det bliver endnu en fantastisk sæson. Det er som altid nært, intenst og gribende tv, men i år kommer vi tættere på – et spadestik dybere, både når det gør ondt, og når forelskelsen rammer siger programredaktør Sofia Fromberg til Ekstra Bladet.

Ulrik og Ane var et par, der valgte ikke at blive sammen. Foto: DR/JAKOB MYDTSKOV
Ulrik og Ane var et par, der valgte ikke at blive sammen. Foto: DR/JAKOB MYDTSKOV
 

300 tilmeldte sig
Deltagerne kan hun endnu ikke løfte sløret for, men hun kan afsløre, at man i år har valgt at forlænge programmets levetid med et ekstra afsnit.

- I år har vi udvidet til ni programmer. Det skyldes, at der var så mange interessante udviklinger og hændelser, som ikke kunne få ordentlig plads, hvis vi kun lavede otte programmer. Dem vil vi gerne give plads til, så man kan lære deltagerne endnu bedre at kende. Det er dem, der bærer programmet, men det kan tage lidt tid, før de åbner op.

Kort før programmet blev vist på tv, mødte Lene sin store kærlighed. Foto: Snowman/DR Danske kendte Lene fra 'Gift ved første blik': Jeg er gravid

- Har det da været en udfordring tidligere?

- Nej, det vil jeg ikke sige, men det er klart, at programmet er afhængigt af, hvor tæt parrene vil lukke os ind. Vi har haft tre fremragende sæsoner, men denne gang kommer vi endnu tættere på.

- I har jo tidligere haft et par bommerter, hvor eksempelvis spørgsmålet om børn eller bopæl har ødelagt det for parrene. Er det noget, I har haft mere fokus på i år?

- Ja, det er klart. Det var et nyopfundet dansk koncept, og vi bliver klogere fra gang til gang. Eksperterne har også tidligere haft fokus på de her ting, og det bliver skærpet hver gang, vi laver programmet. Dermed ikke sagt at noget lignende ikke kan opstå. Der vil altid være ting, man ikke kunne forudse, forklarer redaktøren.

I år var der 300 danskere, som tilmeldte sig programmet, heraf 80 mænd.

I november 2015 svarede Line på spørgsmål fra Ekstra Bladets læsere. Se eller gense det her

1 kommentar
Vis kommentarer