Her er holdopstilligen: Sådan skal de danse i 'Vild med dans'

Navnene på både de 12 professionelle dansere og på dusinet af nybegyndere er nu på plads. Se her hvordan de er blevet sat sammen

Det var Silas Holst og Sara Maria Franch-Mærkedahl, der vandt sidste sæson er 'Vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt)
Det var Silas Holst og Sara Maria Franch-Mærkedahl, der vandt sidste sæson er 'Vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt)

Et nyt kuld mere eller mindre stivbenede kendisser er klar til at kaste sig ud i tango og vals, når TV2 fra den 11. september blænder op for en ny omgang 'Vild med dans'.

Heldigvis står der 12 professionelle dansere parat til at lære dem både de udfordrende trin og hvordan man bærer en fuldfed danse-makeup med stil.

John 'Faxe' Jensen er blandt de 12 nydansere, der skal på intensivt dansekursus. Og det bliver Karina Frimodt, der skal få hans 50-årige fodboldfødder til at makke ret.

Se også: 'Vild med dans' scorer fodboldhelt

Instagram skriver Mads Vad, at han får fornøjelsen af at danse med skuespilleren Søs Egelind, mens Thomas Evers Poulsen skal svinge rundt med Ena Spottag, som mange nok kender fra 'Badehotellet'. Det skriver han på Facebook.

Basketballspilleren Chris Christoffersen får Luise Crone Dons som partner, mens Frederik Nonnemann skal danse med sangerinden Sharin Foo. Det afslører han selv på Facebook.

Se også: Sharin Foo i Vild med dans: Jeg skal se min frygt i øjnene

Sidste års prof-debutant Jenna Bagge er med igen i år, og hun skal danse i takt med cirkusartisten Patrick Berdino. 'Vild med dans'-veteranen Michael Olesen skal valse rundt med sangeren Karen Mukupa.

Se også: Folketingspolitiker i 'Vild med dans'

Morten Kjeldgaard skal danse med med skuespilleren Stephania Portalivo, Mie Moltke med sangeren James Sampson. Se billedet af parret på Mie Moltkes Instagram.

De tre nye professionelle dansere, der i år får debut i 'Vild med dans', Aslak Amtrup, Mille Funk og Patricia Tjørnelund, skal danse med henholdsvis håndboldspilleren Katrine Fruelund, politikeren Rasmus Jarlov og Sami Darr.

1 af 2 Se hvem Thomas Evers Poulsen skal danse med. (Foto: Linda Johansen)
2 af 2 Det var Silas Holst og Sara Maria Franch-Mærkedahl, der vandt sidste sæson er 'Vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt)
52 kommentarer
Vis kommentarer