Her er X Factor-dommerne

Rygterne har svirret længe, men nu ligger det helt fast. Se her, hvem der skal sidde ved dommerbordet i næste sæson

Mød den nye 'X Factor'-dommer her.

DR har netop afsløret, hvordan dommertrioen vil se ud i næste sæson af 'X Factor'. Remee og Blachman, som vi har set flere sæsoner, går igen, men nu får de to herrer en ny kvinde mellem sig ved dommerbordet.

Det nye ansigt er 31-årige Mette Lindberg, som er forsanger i The Asteroids Galaxy Tour. Hun blev i 2012 nomineret til en Danish Music Award for 'Årets kvindelige kunstner.'

- Det begyndte med, at vi troede, at vi skulle køre med de samme tre personer som sidste år, men så var der en, der ikke havde lyst længere, og det var selvfølgelig rigtig ærgerligt, for vi har været rigtig glade for Lina Rafn, siger 'X Factor'-chef Jan Lagermand Lundme og fortæller, hvad der har været kriteriet for udvælgelsen af det nye dommerpanel.

- Vi kiggede efter mennekser, som kan spotte talent og som kan dyrke talent. Og så skal der være en god kemi mellem de tre mennesker.

Ifølge Her og Nu var Mette Lindberg oppe mod Stine Hjelm Jacobsen fra Electric Lady Lab og Maria Christina 'Fallulah' Apetri, men valget faldt altså på The Galaxy Asteroids Galaxy Tour-sangerinden.

- Jeg synes, at 'X Factor' er et virkelig fedt program. Det rummer mange ting, som jeg godt kan lide, og som jeg arbejder med. jeg synes, at det er vildt sjovt og underholdende. Og tænk, at jeg kan være med til at præge det med min smag nu, siger Mette Lindberg til Ekstra Bladet.

Se også: Infernals natklubeventyr giver millionunderskud

Mette Lindberg på scenen i Vega med sit band, The Asteroids Galaxy Tour. (Foto: Mogens Flindt)
Mette Lindberg på scenen i Vega med sit band, The Asteroids Galaxy Tour. (Foto: Mogens Flindt)

Remee er ked af, at Lina Rafn har forladt showet, men glæder sig til at skulle arbejde sammen med Mette Lindberg.

- Jeg holder meget af Lina, men jeg tror også, at der kommer noget rigtigt godt ud af, at vi får Mette med. Hun kommer til at løfte det på en anden måde og er meget musikalsk, siger han til Ekstra Bladet.

Lina Rafn meldte tidligere på sommeren ud, at hun ikke har ønsket at medvirke i endnu en sæson. Hun har tidligere fortalt Ekstra Bladet, at årsagen til et 'nej' mest handler om, at det er tid til at vende fokus indad.

- Hvis jeg siger 'ja' til en sæson mere af 'X Factor' og får tilbuddet, så kommer jeg ikke til at kunne koncentrere mig om noget, der har med min egen karriere at gøre før til april 2016.

- Og jeg gad rigtig godt snart at putte noget af alt den kærlighed og alle de kræfter, jeg putter ned i mine deltagere, ned i min egen karriere. For nu er det andet år i træk, hvor jeg ikke har haft mulighed for at gøre særlig meget for min egen karriere, fortalte hun for kort tid siden til Ekstra Bladet.

Også Thomas Blachman melder sig også klar til endnu en tur i 'X Factor'-rutsjebanen.

- Der er stadig nogle gnidninger mellem mig og formatet. Og det er de her gnidninger, der skaber godt fjernsyn, siger han til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Vi klæder hinanden, men vi er forskellige.

TV - 28. jul. 2015 - kl. 15:39 X-Factor-deltager raser: Blev smidt ud for at have lavet porno

Sofie Linde bliver ny 'X Factor'-vært. (Foto: DR)
Sofie Linde bliver ny 'X Factor'-vært. (Foto: DR)

For lidt over en måned siden blev det desuden offentliggjort, hvem den nye værtinde er, som skal efterfølge Eva Harlou.

Hun har været værtinde de seneste to sæsoner, og i stedet træder den unge 25-årige Sofie Linde til.

Sofie Linde har altid fulgt med i 'X Factor' og jublede over sin nye værtsrolle:

- Jeg er på toppen over det. Det er kæmpestort. Det er en ære at få lov til at være 'X Factor'-vært. Jeg har set 'X Factor', siden jeg var helt ung, for det har kørt i store dele af mit liv, sagde hun lige efter offentliggørelsen.


Her fortæller Sofie Linde om sin nye 'X Factor'-tjans.

Se også: Mors død stopper X Factor

Hun er også sikker på, at hun kan bruge sine mange års erfaringer med børne- og ungdoms-tv.

- Børn er de sværeste at lave tv med, for du kan ikke bare aftale, hvad der skal ske, så det har jeg lært en masse af. Som vært har jeg mødt så mange børn og voksne, og derfor er jeg vant til at tale med mennesker. Og 'X Factor' er netop et program, der handler om mennesker, mener Sofie Linde.

Sofie Linde bliver den femte 'X Factor'-vært i rækken efter Lise Rønne, Signe Muusmann, Signe Molde og Eva Harlou.

De to 'gamle kendinge', Remee og Thomas Blachmann, er tilbage som dommere endnu en gang. Se hvordan det gik da Ekstra Bladet mødte dem til dagens pressemøde herunder:

41 kommentarer
Vis kommentarer