Hun er Albaniens mest populære nyhedsvært

Se hvorfor Enki Bracaj øjeblikkeligt fik tjansen som tv-vært herunder

Enki Bracaj er ikke kun en 21-årig albansk studerende, hun er også en vanvittig populær tv-vært på den albanske tv-station Zjarr takket være hendes noget anderledes nyhedsoplæsning.

Den albanske skønhed læser nemlig nyhederne op kun iført en åbenstående top, der lige akkurat dækker brysterne, mens den viser masser af kavalergang, skriver Daily Mail.

Ifølge det engelske medie var lederne på tv-stationen så begejstrede for Enki Bracajs første skærmtest, at de øjeblikkeligt tilbød hende en ansættelse.

- De fleste er enige om, at hendes præsentationsstil er noget akavet, men det arbejder vi på og for at være ærlig, så lader det ikke til at gå ud over seertallene, siger en talsperson for Zjarr.

Den 21-årige er vært på et internationalt nyhedsmagasin, som ikke overraskende er voldsomt populært i Albanien.

- Det er ikke nemt at få en fod inden for i tv-branchen, så jeg var nødt til at være modig og tilbyde noget anderledes, siger Elki Bracaj om hendes letpåklædte nyhedsoplæsning.

- Jeg har ganske enkelt fundet en måde at give mig selv en fordel på og samtidig sikre kanalen gode seertal, lyder det.


I Mexico har Yanet Garcia stor succes med at præsentere vejret efter nogenlunde samme opskrift. Se hende præsentere en vejrudsigt her.

94 kommentarer
Vis kommentarer