Igen hylder DR fjolserne

Ingen finale uden klovnene skulle på scenen

Henrik giver den gas lige nu på X Factor-scenen. (Foto: Mogens Flindt)
Henrik giver den gas lige nu på X Factor-scenen. (Foto: Mogens Flindt)

Husker du Plantemanden fra auditions? Eller måske homoen Dennis fra Løgstør?

De var også inviteret til aftenens finaleshow, hvor der vanligt igen i år skulle være et ekstra nummer, hvor de deltagere, der kun var med i programmet for at give et godt grin, kunne få et par minutters fame.

Normalt er det Thomas Blachman der sætter deltagerne under beskydning. Nu skyder de igen og anklager ham for at være for hård. (Foto: Anthon Unger) Kendte Anklage: DR legaliserer mobning

- De ringede og spurgte, om jeg ville komme og optræde, og det ville jeg da gerne, fortalte Henrik Weinoldt aka Plantemanden.

- Men jeg undrer mig lidt over, at du for et par måneder siden stod frem, fordi du følte dig gjort til grin af DR. Hvorfor vil du så optræde i det her set'up?

- Jamen, jeg har været i gennem meget. Og jeg ved godt, at der bliver gjort tykt grin med mig. Men man må jo rejse sig ved det træ, hvor man er faldet, siger Henrik Weinodt.

Henrik følte, DR udelukkende havde taget de scener med, hvor det kiksede for ham. (Foto: DR) Tæt på Ærgerlige X Factor-deltagere: Castet til klovn

Han drønede for få minutter siden ind på scenen med en plante, som også var dét, der blev gjort grin med, da han stillede op til audition.

Udover ham optrådte homoseksuelle Dennis fra Løgstør, der mødte op til audition iført stiletter.

Se også: Dennis: Jeg ville udfordre danskerne

34 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere