Inez slugte ikke hurtigere end Sisse Marie

Den mørklødede sangerinde er ude af junglen: Kunne ikke slå Sisse Marie i at sluge

Første deltager er ude af den sydafrikanske jungle. Den tidligere Sukkerchok-sangerinde Inez formåede ikke at drikke hurtigere end Sisse Marie.

Det kom som en overraskelse for mange, at den tidligere spindokter og Se og Hør-chefredaktør havde sagt 'ja' til at deltage i et reality-program. (Foto: Anthon Unger) TV - 7. mar. 2015 - kl. 15:36 Se Qvortrup svine pressen i reality-optagelse

TV - 8. mar. 2015 - kl. 15:39 Se hvad deltagerne har med i junglen

De to sangerinder var mandag aften i programmets første head to head-dyst, hvor de skulle spise på tid. Retterne bestod blandt andet af kyllingetarme og grisefødder.

Det klarede de begge flot og røg derfor ud i et endeligt opgør, hvor de skulle drikke en milkshake på tid.

Milkshaken bestod af gammelt mælk med blendede orme.

Og her kom Inez' slugekundskaber til tælling.

- Jeg har det faktisk helt fint. Sisse Marie var godt nok en værdig modstander. Hun er røvsej - jeg er fan, fortalte Inez Gavilanes efter dysten i den sydafrikanske jungle.

Se Sisse Marie sluge klam milkshake i klippet nedenfor - artiklen fortsætter under klippet...

Inez Gavilanes mener, det ville være uforskammet at sige nej til udfordringen om 10 dage i den sydafrikanske jungle. (Foto: Anthon Unger) TV - 11. mar. 2015 - kl. 20:17 TV: Se, hvad Inez frygter i jungle-program

At skulle spise dyr var faktisk en af hendes største frygter, inden hun drog ind i junglen. Og derfor krævede udfordringen også en vis overvindelse.

- Det var rædselsfuldt. Det er ikke noget, jeg har tænkt mig at gøre igen af egen fri vilje, fortalte hun og fortsatte:

- Det, der krævede mest overvindelse for mig, var fårekyllinge-sushien. Den kunne man ikke sluge, som man kunne med nogle af de andre små retter.

Og da de endte i den sidste udfordring tabte Inez til Sisse Marie. Hvorfor hun selv tror, hun gjorde det, kan du se i klippet over artiklen.

De ti kendisser får taget de sidste pressebilleder, inden de må efterlade deres smarte tøj og makeup og drage ind i Sydafrikas jungle. (Foto: Anthon Unger) TV - 11. mar. 2015 - kl. 11:07 Bag om: Sådan foregår reality i virkeligheden

Her træder den frække Anni Fønsby elegant ud af en bil - oven i købet uden trusser på.(Foto: Anthon Unger) TV - 5. mar. 2015 - kl. 11:39 Se optagelserne fra Fønsbys trusseløse jungleentré

25 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere