Jakob om 'Gift ved første blik': - Jeg fandt ikke mit livs kærlighed

- Jeg gik oprigtigt ind til projektet i håbet om at finde mit livs kærlighed, og jeg var rigtig ærgerlig over at det ikke lykkedes, siger Jakob Bay, der stadig tror på hele ideen med 'Gift ved første blik'

Et halvt års tid nåede Jakob og Katrine at være sammen. (Foto: Snowman)
Et halvt års tid nåede Jakob og Katrine at være sammen. (Foto: Snowman)

Da ’Gift ved første blik’ løb over skærmen sidste efterår, så det længe ud til, at forholdet mellem Jakob Bay og Katrine Aakjær Nielsen ville holde. Efter kameraerne slukkede blev de godt nok skilt, men forblev kærester og flyttede også sammen.

Jakob og Katrine er ikke længere kærester. (Framegrab: Snowman) TV - 16. mar. 2015 - kl. 08:14 'Gift ved første blik': Jakob og Katrine er gået fra hinanden

Men i det lange løb holdt det, der startede som et kærlighedseksperiment i bedste sendetid, ikke for ’lillemor’ og Jakob. Alligevel fortryder Jakob Bay på ingen måde, at han gav kærligheden  en chance i ’Gift ved første blik’.

Se også: Nu flytter de sammen

- Det skal ikke være en hemmelighed, at det var hårdt at skulle erkende, at eksperimentet havde fejlet. Jeg gik oprigtigt ind til projektet i håbet om at finde mit livs kærlighed, og jeg var rigtig ærgerlig over, at det ikke lykkedes. Men jeg har stadig stor tiltro til konceptet, skriver Jakob Bay i en mail til Ekstra Bladet.

Se også: DR efter syv ud af syv mulige fejlskud: Vi giver aldrig op

Han fik ikke nogen livsledsager ud af at deltage i eksperimentet, men til gengæld har han lært meget om sig selv.

- Jeg har fået en masse fantastiske oplevelser på grund af ’Gift ved første blik’, og jeg har virkelig lært meget om mig selv. Jeg er blevet klogere på mig selv, mine prioriteter i livet og hvad der er vigtigt for mig i forhold til at finde en partner.  Så mit fokus har været på at reflektere og lære af oplevelserne, lyder det fra Jakob Bay, der stadig er single.

Kærlighed uden kamera
Katrine Aakjær Nielsen har derimod fundet kærligheden – uden  DRs hjælpende hånd. Det skete under en campingtur i Ungarn denne sommer. Og det har Jakob Bay det ganske fint med.

- Katrine og jeg er stadig gode venner, og vi holder hinanden opdateret på, hvad der sker i vores liv. Jeg er glad for at Katrine har fundet en, hun vil være kærester med, og jeg håber virkelig det bedste for hende. Det er skønt at se, at man ikke behøver blive gift på tv for at finde et godt match, mener han.

Se også: Gift ved første blik: Ny kæreste

Hvis Jakob Bay skal komme med et godt råd til deltagerne i dette efterårs udgave af  kærlighedseksperimentet, så er det, at de skal være sig selv og tage det som en oplevelse.

- Det bliver en hård periode med al den opmærksomhed der kommer, og der skal tænkes meget over alt hvad man foretager sig. Men man skal huske at have det sjovt, nyde hinanden og ikke lade sig begrænse, lyder rådet.

Katrine og Jakob gav kærligheden en chancen, men nu er det slut. (Framegrab: Snowman) flash - 16. mar. 2015 - kl. 11:08 Jakob efter bruddet: - Katrine er en helt fantastisk pige

8 kommentarer
Vis kommentarer