Jeg er kendt - men også lidt kedelig

Ditte Okman anmelder 'Jeg er en celebrity få mig væk herfra'

Her er de første fem mænd, der skal en tur i den sydafrikanske jungle. (Foto: Anthon Unger)
Her er de første fem mænd, der skal en tur i den sydafrikanske jungle. (Foto: Anthon Unger)

Qvortrup, Amin Jensen og Anni Fønsby.

Det lød næsten for godt til at være sandt, da castet blev offentliggjort, og en del af os har næsten ikke kunne udholde spændningen, om Anni ville kradse øjnene ud af hovedet på den tidligere chefredaktør, om Amin ville kvase ribbenene på manden der har gjort livet sur for begge, eller om det ville ende i en heftig trekant.

Hvis nogen skulle have glemt, hvad Anni og Amin har været så sure over, er det fordi SE og HØR engang skrev, at den ene var på slankehøjskole og den anden havde bordel mm.
Begge ting var i øvrigt sande. Men lad nu det ligge.

Men da ‘Jeg er en celebrity få mig væk herfra’ langt om længe havde premiere på Tv3, blev det hverken til slåskampe eller elskov. Faktisk blev det bare en lidt tam omgang.

Problemet er - for nu at gå lige til sagen - at deltagerne ganske enkelt er for dannede. Jo, det er de faktisk. Og indtil videre også Margrethe Koyto. 

Vinderholdet deler mad med taberholdet, en deltager træder til side så en modstander kan få den fede præmie og alle holder sig for gode til at vrisse det mindste, da Gustav scorer de bedste sovepladser to nætter i træk.

Man kan godt mærke, at deltagerne er danskere, der helt fra den tidlige folkeskole lærte, at hvis man har slik med, skal man have slik med til alle.

Det mest bizarre i programmet, og ikke engang i den morsomme ende, er, da Amin Jensen ved første udfordring spørger om han slipper for at Gustav står bag ved ham, når han har hænderne i en kasse med slanger.

Uden at vide det med sikkerhed, så tvivler jeg kraftigt på, at Gustav gider at bolle med Amin Jensen. Men det er selvfølgelig bare et gæt. 

Måske er jeg bare lidt træt af homofobiske jokes - jeg ved ikke med dig…

Jeg mødte i øvrigt Gustav få dage efter, han var landet fra Sydafrika. Han påstod at det var det hårdeste, han nogensinde havde gået igennem. Og her han henviste vist ikke til ti dage med Amin Jensen, der ifølge trailer vil påtvinge os sagesløse seere sin sædvanlige "opera", som skulle han sælge billetter til endnu et show i rækken.
Nej, Gustav refererede derimod til ulidelig sult og vanvittige udfordringer, der overgik Divaer i Junglen med 400 pct.

Lasse Rimmer, der er medvært på programmet insisterer også på, at det udvikler sig vildere end han havde fantasi til at tro, men det har seeren altså endnu til gode.

Qvortrups karriere har gennem årene ført ham mange uventede steder hen - senest til den sydafrikanske jungle. (Foto: Anthon Unger) Kendte Qvortrup på pengejagt efter nedturen

At tælle slanger i en plastikboks og gætte en kode på en hængelås er i hvert fald ikke lige det der får mit underholdningsbarometer til at koge.

Men jeg giver det en chance til i næste uge - måske kan jeg få svar på disse spørgsmål, der pressede sig på under første udsendelse;
1) Hvad mon Magrethe Koyto har fået i honorar? Og hvornår går hun amok?
2) Hvorfor har Stine Kronborg fået lavet store bryster, når hun er så opsat på at ligne en mand?
3) Hvem er Sisse Marie Søby?
4) Og hvem bliver den første der tør konfrontere Qvortrup med SE og HØR-sagen?

17 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere