Jes Dorph: Jeg er frisk som en havørn

TV2-værten har glædet sig utrolig meget til at starte efter en længere pause fra Go' Aften Danmark

Se interviewet med Jes Dorph her

Syv uger efter at Jes Dorph-Petersen overraskende trak sig fra skærmen på grund af et alkoholproblem, er han i aften klar til at vende tilbage til skærmen på 'Go' Aften Danmark'. Ekstra Bladet fangede Jes Dorph ganske kort tid før han gik ind i studiet.

Hvordan går det Jes Dorph?

- Jeg har det strålende. Jeg sidder og forbereder aftenen, hvor vi blandt andet har besøg af skuespilleren Sonja Richter.

Hvordan  bliver det at starte op igen efter en længere pause?

- Det vil vise sig om ganske kort tid. Men jeg er ikke nervøs.

'Go' Aften Danmark' er jo rykket i Tivoli i forbindelse med Halloween. Kommer der noget Halloween-tema i aftenens udgave af Go Aften Danmark?

- Nej, det gør dig ikke. Bortset fra at mit hoved måske ligner en græskar. Nej. Vi skal tale om et teaterstykke, og hvordan man skal hjælpe hinanden, hvis man bliver syg på gaden.

Kommer der nogle overraskelser ud af ærmerne på dig her i aften?

- Nej, det gør dig ikke. Det her er et tv-program, som jeg har glædet mig til at lave. Og hvad der er sket med mig i ugerne op til, har slet ikke noget med programmet at gøre.

Frisk som en fisk
Hvordan har det været med den lange pause?

- Jeg har savnet at lave tv. Jeg har været enorm glad for den sympati og respekt, jeg har mærket fra mine venner, min familie og folk på de sociale medier. Både folk, som jeg kender, og som jeg ikke kender har jo sagt: Godt gået kammerat.

- Og det har jeg været utrolig glad for. Og jeg er ikke mindst glad for min arbejdsplads.

Du har udtalt, at du er frisk som en ørn. Gælder det stadigvæk?

- Jeg er fuldstændig frisk som en havørn eller som en fisk. Jeg har det bedre, end jeg har haft det meget, meget længe, forklarede Jes Dorph, før han gik ind i tv-studiet i Tivoli.

Jes Dorph i højt humør.(Foto: Kenneth Meyer) TV - 13. okt. 2015 - kl. 18:52 Dorph i sit es: Humor og professionalisme