Joan efter kage-farvel: - Det var fair nok, at jeg røg

Efter tre programmer er Joan Jensen ude af 'Den store bagedyst'. At hun nåede så langt, er hun stolt af

Efter optagelserne til 'Den store bagedyst' er slut, har Joan bevaret kontakten med Micki, som hun ses med. (Foto: DR/Carsten Mol)
Efter optagelserne til 'Den store bagedyst' er slut, har Joan bevaret kontakten med Micki, som hun ses med. (Foto: DR/Carsten Mol)

Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen har været efter 49-årige Joan Jensen lige fra den første kage, hun bagte i 'Den store bagedyst'. Hendes bagværk var for simpelt og ikke kreativt nok, har deres kritik lydt igen og igen.

Se også: Ups! Uheldig reklame i 'Den store bagedyst'

I denne uges udgave af kagekonkurrencen var det atter den manglende sværhedsgrad, der gjorde, at Joan Jensen måtte forlade bagedysten, efter at have kreeret mormor-kager, der ikke sad helt i skabet.

- Jeg synes, at det var helt i orden, at det var mig, der røg, siger Joan Jensen til Ekstra Bladet efter sit exit.

Joan Jensens grønne mesterværk var ikke helt nok til at overbevise dommerne. (Foto: DR/Susanne Christophersen)
Joan Jensens grønne mesterværk var ikke helt nok til at overbevise dommerne. (Foto: DR/Susanne Christophersen)
 

- Jeg vil godt sige, at jeg var overrasket over, hvor højt niveauet var allerede fra starten, siger hun ærligt.

Det sværeste for Joan Jensen undervejs i konkurrencen var at tænke kreativt, for i bageteltet bliver der bagt på en helt anden måde, end hun plejer at bage hjemme i Svinninge.

- Jeg er en rigtig fondant-pige, der elsker at lave blomster og forme ting. Det var der ikke så meget af i 'Den store bagedyst', og jeg havde meget svært ved at tænke ud af boksen og lave de, ting, som dommer efterspurgte, erkender hun.

- Men jeg har lært så meget af det og jeg er superstolt af, at jeg nåede så langt. Jeg satte mig hele tiden delmål. Først at komme til casting, så til slutcasting hos Blomsterberg og så var mit mål, at jeg ikke skulle ryge ud som den første, fortæller hun.

Se også: Jette efter kage-exit: Bagedysten har kostet mig en mindre formue

Kritikken fra de to kage-kyndige dommere har heldigvis ikke taget bage-modet fra Joan Jensen.

- Jeg bager stadig på livet løs. Jeg elsker det, siger den udstemte deltager, der drømmer om at kunne bruge sin kagepassion i forbindelse med sit job.

- Jeg er uddannet pædagog og har i mange år arbejde med unge, der har det svært. Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at åbne en café, hvor de her unge kunne lære at bage og ikke mindst at passe et arbejde og møde til tiden, siger Joan Jensen, der er mor til tvillinger på 16 år og plejemor til to piger.

12 kommentarer
Vis kommentarer