Kan du genkende den talentfulde pige? Her har du set hende før

Hun har såmænd også en berømt kusine

Maria Rosa (t.v.) og Ulrikke slog fuldstændigt benene væk på de fire dommere. Foto: Lotta Lemche/TV 2
Maria Rosa (t.v.) og Ulrikke slog fuldstændigt benene væk på de fire dommere. Foto: Lotta Lemche/TV 2

Hun er end ikke blevet teenager endnu, men 10-årige Maria Rosa har allerede optrådt på tv flere gange.

Lørdag aften begejstrede hun og veninden Ulrikke ikke bare publikum, men også dommerne, da de gik videre i tv-programmet ’Danmark har talent’ efter deres musikalske og satiriske optræden som ’Rica og Tudi’.

Men allerede i 2015 vakte Maria Rosa smil og grin, da hun til ’Zulu Comedy Galla’ tog tykt pis på den danske komiker-elite.

Her stillede Maria Rosa sig på scenen, anspændt, nervøs og uden at sige et ord. Publikum begyndte at få ondt af den stakkels pige, der efter mange sekunders stilhed pludselig udbryder:

- Hva’ så? Kunne I lide min Simon Talbot-parodi?

En reference til Talbots mindre heldige optræden under ’Smid Tøjet’-showet i 2015, hvor klappen gik ned, og han ikke kunne huske sine egne jokes. Læs mere om det herunder:

Se også: Pinligt! Dansk komiker gik i stå på scenen

Maria Rosa, der i øvrigt er kusine til realitystjernen Amalie Szigethy, fik da også sammen med Ulrikke et tryk på guldknappen, og de er dermed direkte videre til semifinalen.

- Jeg synes, det er både meget originalt, super musikalsk og så synes jeg også, deres nummer er meget bredt. Det henvender sig til rigtig mange mennesker. Jeg tror, at der er mange, der synes, de er vidunderlige, lyder det imponeret fra Peter Frödin til tv2.dk.

Han kalder samtidig de to piger for det mest originale, han har set i programmet indtil videre.

Mest læste i flash!
Hent flere