Kevin Spacey: Lars Mikkelsen er fantastisk

House of Cards-'kongen' Frank Underwood er glad for nu at kende danskeren personligt

Den danske skuespiller Lars Mikkelsen har en stor rolle i 'House of Cards', og han har taget Kevin Spacey med storm.

Kevin Spacey er imponeret over sin danske kollega. Foto: PR
Kevin Spacey er imponeret over sin danske kollega. Foto: PR
 

Det er noget af en opgave, danske Lars Mikkelsen har været på i sit portræt af den lunefulde russiske præsident Viktor Petrov, i tredje sæson af den voldsomt populære Netflix-serie.

Men ifølge den skuespilleren Kevin Spacey, der spiller den magtsyge og skamløse amerikanske præsident, Frank Underwood, klarede danskeren rollen med bravur.

- Han er fantastisk. Han er en fantastisk skuespiller. Han forstår, hvordan man skal spille en karakter og hvordan, man fortæller en historie, siger Kevin Spacey.

Høj arbejdsmoral
Han lagde især mærke til danskerens arbejdsmoral, da de to skuespillere arbejdede sammen på settet.

- Han var altid meget forberedt, og jeg synes, vi havde et rigtig godt forhold til hinanden, siger han.

Lars Mikkelsen spillede i 2014 med i den britiske tv-serie 'Sherlock', og det har ikke forbigået Kevin Spaceys opmærksomhed.

- Jeg synes, han har lavet nogle virkelig vidunderlige ting. Jeg kendte til hans arbejde på 'Sherlock', og han har jo været i branchen i mange år, men jeg kendte ham ikke personligt. Det gør jeg nu, siger skuespilleren.

Drak lidt øl
Når scenerne til 'House of Cards' var skudt, hang danskeren ofte ud med Michael Kelly, der spiller Doug Stamper i serien. Det fortæller Michael Kelly, der virkelig hyggede sig med Lars Mikkelsen.

- Det er lidt sjovt, for vi havde ingen scener sammen, så jeg var kun sammen med ham, når vi gik ud og drak øl efter, vi var færdige med at skyde hver vores scener, fortæller Kelly.

- Jeg kan kun fortælle hvordan, jeg har det med ham personligt, for jeg har ikke set sæsonen endnu, men sikke en fantastisk fyr. Han er helt nede på jorden, siger Michael Kelly, og fortæller, hvordan Lars Mikkelsen undervejs betroede ham sin nervøsitet.

- Han fortalte, at han var bange for hvordan, han klarede at tale med den russiske accent, og så måtte jeg fortælle ham, hvordan alle på filmsettet talte om, hvor megasej han var.

- Han havde intet at være bekymret for, men vi har jo alle sammen vores usikkerheder. Alle talte om hvor sindssygt dygtig han var, fortæller Michael Kelly.

House of Cards' tredje sæson havde premiere i fredags på Netflix

 

16 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere