Komisk klip i Bikini Island: Claudia Rex hopper i vandet med tøj og makeup

Bag kameraet: Dramatisk exit i 'Bikini Island' blev taget om mange gange

Et flot delfinspring og Claudia var væk. (Foto: TV3)
Et flot delfinspring og Claudia var væk. (Foto: TV3)

Trofaste seere af 'Bikini Island' kunne i aftes se Claudia Rex i aftes hoppe i vandet iført tøj og fuld krigsmaling i et forsøg på at lave en dramatisk exit. Se klippet herover

- Jeg gør 100 procent, hvad jeg bliver instrueret i, så det er produktionens ønske. De synes, det var en sjov exit, siger Claudia Rex om episoden, der blev optaget ud for strandene i Cambodia for halvandet år siden.

Claudia Rex sidder i en motorbåd langt ude på havet sammen med den tilbagevendte deltager Nanna, som skal ind i spillet igen. Herefter siger Claudia Rex: 'Så vil jeg smutte. Vi ses', hvorefter man som seer tænker, at der må komme en anden båd og samle tv-værten op, men nej...

Claudia Rex vinker og hopper i vandet i et flot hovedspring.

Danske kendte - 17. sep. 2015 - kl. 18:58 Claudia Rex hånet på nettet: Du er en elendig vært!

Hvordan havde du det med, at produktionen foreslog den exit?

- Først tænkte jeg 'nej'. Jeg holder af at dykke, så det med at dykke er okay for mig, men det at optræde som en badegæst fra havet, synes jeg, var grænseoverskridende. Men da jeg havde vænnet mig til tanken, så var det meget sjovt, fortæller Claudia Rex, og forklarer hvordan sådan en scene egentlig kommer i hus.

- Jeg tror, vi tog scenen fem gange, fordi vi skulle tage den fra forskellige vinkler. Det var også derfor, jeg havde så stramt flettet hår. Det skulle kunne holde til et par gange i vandet, og jeg havde vandfast makeup på, siger Claudia Rex, der også havde sikret sig mod ubehagelige overraskelser, inden hun sit flotte delfinspring.

- Jeg havde fået en af tilrettelæggerne til at hoppe i vandet først for at se, om der var nogle farlige dyr.

flash - 6. sep. 2015 - kl. 18:21 Danse-baben er klar til at indtage bikini-øen

Hvordan kom du i land igen?

- Jo flere gange vi tog scenen, jo tættere kom vi på land. Til sidst var der kun 100 meter til land, og så svømmede jeg bare det sidste, siger Claudia Rex, som har nye tv-projekter på bedding. De er dog endnu hemmelighedsstemplede.

Her et billede bag kameraet. (Privatfoto fra claudiarex.dk)
Her et billede bag kameraet. (Privatfoto fra claudiarex.dk)
 

(Foto: TV3/Sille Serup) Meninger Reimar: Claudia er en skøn danser – så taler hun jo ikke!

1 af 3 - Med hensyn til iscenesættelse, så er alt, hvad jeg laver, skrevet ned til punkt og prikke. Og hvordan jeg agerer er 100 procent instrukser, fortæller Claudia Rex om værtsrollen på 'Bikini Island'. (Foto: TV3)
2 af 3 Kameramanden og makeup-artisten ligger ned i båden, når man langt fra ser Claudia Rex springe i vandet. (Foto: TV3)
3 af 3 Et flot delfinspring og Claudia var væk. (Foto: TV3)
14 kommentarer
Vis kommentarer