Lars Lilholt indtager primetime: - Alle har brug for eksponering

Kongen af Jylland er med, når TV 2 blænder op for en ny omgang ’Toppen af poppen’, og det er ramme alvor, fortæller Lilholt

Hør, hvordan Lars Lilholt oplevede forløbet og hør hans hemmelighed bag de musiknumre, han lavede, her. (Foto: Kenneth Meyer)

Lars Lilholt rejser igen denne sommer landet tyndt og trækker fulde hus til sine koncerter, hvor folk med stor iver skråler med på ’Kald det kærlighed’ og ’Ofelia’.

Alligevel har den 62-årige trubadur fundet tid i sin pressede kalender til at komme på musikalsk legeskole sammen med Sebastian, Stine Bramsen, Isam B., Oh land, Shaka Loveless og Dúné-forsanger Mattias Kolstrup, når TV 2 sender endnu en omgang ’Toppen af poppen’.

Se også: 65-årige Sebastian i Toppen af Poppen

- Det var lidt lige som at være på lejrskole. Den første dag, skulle vi lige se hinanden an, men så kørte det også bare. Og det har i den grad siddet i mig siden, for det endte med at være helt og aldeles for alvor og ikke bare pop og fis. Det er folk, der lægger hele deres liv i det og det kan jeg godt lide, siger Lars Lilholt.

-Du er en af de mere rutinerede kræfter. Kan de unge talentfulde musikere lære dig noget?

- Ja, alle kan lære mig noget. De har alle sammen givet mig en oplevelse. Og vi er slet ikke så forskellige. Inde bag alle de forskellige hoveder sidder hos os alle et lille barn, der leger med musikken, siger hitmageren.

Se også: Lars Lilholt nægtede at gå på scenen

Lars Lilholt skal være med i 'Toppen af Poppen' på TV 2. (Foto: Kenneth Meyer)
Lars Lilholt skal være med i 'Toppen af Poppen' på TV 2. (Foto: Kenneth Meyer)

- Hele efterårets vil du blive eksponeret på landsdækkende tv i bedste sendetid. Har du overhovedet brug for det?

- Alle har brug for eksponering. Det har jeg levet af i årevis. Og jeg udgiver en ny cd, når ’Toppen af poppen’ slutter senere på efteråret, siger Lars Lilholt og virker godt tilfreds med den perfekte timing af hans kommende udspil.

- Så det var også med i dine overvejelser, da du sagde ja til at være med i programmet?

- Ja! Selvfølgelig. Men det var ikke det primære. I hvert fald glemte jeg det hurtigt. Det var musikken, der var i fokus og det var fedt, understreger han.

Se også: Oplev Lars Lilholt som rapper

2 kommentarer
Vis kommentarer