Lettermans arvtager hylder tv-veteranen

Stephen Colbert debuterede på det verdenskendte show med en hyldest til den tidligere vært

Stephen Colbert lagde klogt ud i sit første 'Late Show'. Foto: AP
Stephen Colbert lagde klogt ud i sit første 'Late Show'. Foto: AP

David Letterman kunne i maj trække sig tilbage som den ukronede konge af 'Late Night Shows' efter 33 år på toppen. Og den præstation er ikke nem at følge efter, når man overtager jobbet.

Det er et hårdt job at skulle efterfølge David Letterman. Foto: AP
Det er et hårdt job at skulle efterfølge David Letterman. Foto: AP
 

Stephen Colbert, som tidligere har haft sit eget talk show, skulle onsdag gå i de legendariske fodspor, og det gjorde han med en hyldest til David Letterman. Den nye vært understregede, at han er stor fan af sin forgænger.

Se også: Letterman om pensionist-livet: Jeg kan ikke selv tage min telefon

- Vi vil gøre vores bedste for at ære alt det, han har opnået, ved at lave det bedste show vi kan, og en gang imellem gøre tv-selskabet virkelig sure på os, sagde den 51-årige arving til 'Late Show'-tronen, skriver BBC News.

- Så længe jeg også fremover har ni måneder til at forberede en times tv, så kan jeg lave det her for evigt, tilføjede han jokende.

Stephen Colbert begyndte sit show med en intro-sekvens til nationalmelodien 'The Star-Spangled Banner' og blev mødt med hujen og taktfaste 'Stephen, Stephen, Stephen'-råb, da han trådte ind på scenen.

- Hvis jeg havde vidst, I ville reagere sådan, ville jeg være kommer herud for flere måneder siden!, lød den første joke fra den nye vært.

Det var heller ikke hvem som helst, der gæstede Stephen Colberts debut som vært. George Clooney var aftenens første gæst, efterfulgt af den konservative præsidentkandidat Jeb Bush.

5 kommentarer
Vis kommentarer