Lina om det svære valg: Det var fucked up

Første deltager er ude af X Factor: Lina måtte i aftes sende en af sine egne hjem. Det blev Nanni med den sprøde, hæse stemme. Se her, hvorfor Lina valgte Nanni fra

Lina Rafn kom på pinebænken fra første liveshow. Hendes to deltagere i den voksne kategori Nanni og Jògvan fik færrest stemmer og måtte synge igen for deres overlevelse.

Og det var et svært valg, som efter lang tids tænkepause faldt til Jógvans fordel. Nanni nåede dermed kun at synge en enkelt gang i 'X Factor'.

Et nederlag, som hun tog utrolig pænt.

 

Det blev den 26-årige Nanni, der røg ud i første runde af X Factor. (Foto: Mogens Flindt) TV Drømmen brast: Nanni ude af X Factor

X Factor skal  holdes i Jyske Bank BOXEN i år. (Foto: Mogens Flindt) TV Se, hvor X Factor-finalen skal holdes

- Prøv nu at høre, der er ikke nogen, der skal græde for mig, for det gør jeg virkelig ikke selv. Jeg tror, der er en mening med det hele. Det her var meget, meget hårdt for mig – især at være væk fra min familie, sagde hun til Ekstra Bladet lige efter udstemningen og fortsatte:

- I sidste ende er det ikke mig, det bliver for hårdt. Kærlighed er det vigtigste for mig, sagde Nanni på ’X Factor’-scenen, hvor hun altså kun nåede at optræde en enkelt gang.


Gustav, Oddset-Janni og Ditte Okman fulgte hele udsendelsen live fra Ekstra Bladets studie - se deres reaktion her

Se her, hvorfor Lina Rafn sendte Nanni ud af 'X Factor'

Artiklen fortsætter under billedet...

DR's underholdningschef Jan Lagermand Lunde er i ekstase over, at DR i år tilbyder en attraktiv præmie til den vindende deltager. (Foto: Anthon Unger) TV Vild præmie til årets X Factor-vinder

Som korkpropper
Og da chokket over at skulle vælge mellem to af sine egne havde lagt sig for Lina, var der da også plads til en gravøl og lange knus.

- Nanni og jeg er gjort af det stof, der hedder korkprop, ikk? Vi bliver dykket ned og så siger det boing, og så ryger vi op igen., sagde Lina Rafn efter showet.

Om at skulle vælge mellem to af sine egne i første liveshow, var selvfølgelig ikke sjovt for Lina, og det lagde hun heller ikke skjul på:

- Det var fucked up, virkelig. Men samtidig kommer der på et eller andet tidspunkt - hvis man venter længe nok - et klarsyn. og det var ikke et nemt valg.

ManBand har ikke fortrudt, at de stillede op i 'X Factor'. De har haft job hver weekend, siden de røg ud af programmet. (Foto: Henrik Hildebrandt) Danske kendte Husker du ManBand? Her er de i dag

Fortsætter med musikken
Nanni forsikrer dog, at hun bestemt ikke er færdig med musikken.

Med Nanni ude betød det altså, at Remee kom igennem med alle sine tre deltagere, hvilket Blachman også gjorde. Og det overraskede nok mange, især fordi Thomas Blachman har haft svært ved at få sat et stærkt hold. Han startede eksempelvis med at fjerne pladser til '5 chair challenge', fordi han ikke mente, der var talent nok.

Finn og Rie havde ellers oddsene imod sig, men klarede sig altså videre til næste liveshow.

Eva Harlou har netop starten X Factors første liveshow. (Foto: Mogens Flindt) TV Blachman: Jeg er toperigeret

1 af 3 Nannis datter blev ked af det, da det gik op for hende, at hendes mor var ude af 'X Factor'. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Både Blachman og Remee har deres tre deltagere i behold og kan tage dem med til andet liveshow om en uge. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 Lina Rafn måtte fredag aften sige farvel til en af sine deltagere - nemlig Nanni fra Randers. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer