L.O.C i nyt program: Sådan var mit misbrug

L.O.C fortæller om sit misbrug og vejen ud af det i tv-programmet 'Jeg er L.O.C'

Liam O'Connor kan i aften ses på dr3 i programmet 'Jeg er L.O.C. (FOTO: Martin Lyngstad/Polfoto)
Liam O'Connor kan i aften ses på dr3 i programmet 'Jeg er L.O.C. (FOTO: Martin Lyngstad/Polfoto)

I aften har programmet 'Jeg er L.O.C' premiere på dr3, hvor rapperen Liam O'Conner deltager. Programmet følger ham til koncerter og i hjemmet i Hellerup, hvor han blandt andet fortæller om bruddet med et længerevarende misbrug.

- Jeg havde halvt præsteret at bygge lidt af et forbrug op. aka et misbrug. Og fået pænt alkoholiske tendenser.

- Det gik op for mig, at jeg havde mulighed for noget andet. Og så stod jeg der, ædru, og tænkte, 'Kan de overhovedet lide mig, når jeg er ædru', siger 35-årige Liam O'Conner.

Se også: Liam: Derfor sagde jeg ja til 'Jeg er L.O.C.'

Liam fortæller, at han i en periode har haft svært ved at spille de gamle sange til koncerter, fordi han føler, at han er et helt andet menneske nu.

- Det ville være patetisk, hvis jeg stod og prøvede at være 21 år og rappede om vodka og flasker, når jeg ikke drikker på tiende år, siger rapperen, der bor sammen hustruen Christiane Schaumburg-Müller O'Conner i Hellerup.

Se også: L.O.C.: Man må jo godt fejre livet lidt

I forbindelse med at Liams misbrug hørte op, lavede han pladen Cassiopeia, som ifølge ham selv, blev en del af begge verdener.

- Cassiopeia er den mest rodet plade, jeg har lavet, fordi den startede med, at jeg lavede en masse druksange og sluttede med, at ville være noget mere. Og mere selvransagende, siger Liam.

Se også: L.O.C.: Far lærte mig at være en gentleman

10 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere