MasterChef vender tilbage i aften: Her er hvad du skal forvente

Forvent et rigtig højt bundniveau i årets udgave af MasterChef

Fans af TV3-programmet ’MasterChef’ kan godt begynde at glæde sig.

I aften er der premiere på endnu en sæson af det populære madprogram, og igen i år bliver det med de tre karismatiske dommere Thomas Castberg, Jakob Mielcke og Jesper Koch som frontfigurer.

Ekstra Bladet satte dommerne i stævne for at finde ud af, hvad man som seer kan forvente sig af den nye sæson, og der var bred enighed.

- Den nye sæson er sindssygt spændende, fordi i forhold til vores tidligere sæsoner, så er niveauet faktisk meget, meget jævnt. De er rigtig dygtige alle sammen, men højdespringerne, som vi har set nogle andre år, dem har vi ikke rigtig, siger Thomas Castberg, der mener, at det øger spændingen.

- Det gør faktisk, at vi dommere, som normalt er ret gode til tidligt i forløbet at se om han eller hun vil nå langt, det har vi haft svært ved i år. Det gør, at det er enormt spændende.

Se også: Master Chef-kok: Jeg har ingen plan om at være mere sammen med mine børn

Jesper Koch er helt på linje.

- Vi har ikke nogen, hvor vi fra starten af kan sige, at det en vinder, det en toer og det er en treer. Det kan være dem alle sammen, og der er et rigtig, rigtig højt bundniveau, siger han.

Manden bag den populære restaurant Mielcke & Hurtigkarl, Jakob Mielcke, er enig. Han afslører, at en masse af deltagerne har fået udlevet deres drøm.

- Man kan forvente sig, at en masse mennesker udfolder deres drøm, som de er gået med inde i maven, på tv. Og det synes jeg selv har været en stor fornøjelse at være vidne til.

1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere