Michael fra Gift ved første blik: Derfor var jeg single

Den 31-årige fynbo havde aldrig boet sammen med en kæreste, før han blev gift på tv

Det var en udfordring for mig at bo sammen med nogen, siger Michael Hansen. (Foto: Snowman)
Det var en udfordring for mig at bo sammen med nogen, siger Michael Hansen. (Foto: Snowman)

Michael Hansen havde været single i tre år, da han meldte sig til 'Gift ved første blik' og lod fire eksperter matche ham med en fremmed. For efter at have forsøgt sig med dating app'en Tinder og diverse datingsider var 31-årige Michael stadig ledig på markedet.

Film, tv & radio - 21. okt. 2014 - kl. 21:35 Gift ved første blik: Kendte kun størrelsen på vielsesring
- Jeg var efterhånden ved at være ret klar til et fast forhold, men havde tendens til at fokusere på folks dårlige egenskaber i stedet for de gode. Jeg gav ikke forholdet tid nok til at lære den anden rigtigt at kende. Når jeg var på dates forfaldt jeg til den samme salgstale, lidt som om man prøver at sælge sig selv, siger Michael, der aldrig havde prøvet at bo sammen med en kæreste.

Den specialestuderende Line er blevet udvalgt som Michaels udkårne. (Foro: Snowman)
Den specialestuderende Line er blevet udvalgt som Michaels udkårne. (Foro: Snowman)

Det fik han til gengæld prøvet i de fem uger, han deltog i 'Gift ved første blik'. Efter at have mødt sin kone, 27-årige Line fra Aarhus, for første gang ved vielsen på København Rådhus, skulle de to få en hverdag til at fungere sammen. Hvordan det går, kan tv-seerne følge de kommende uger.

Men Michael vil gerne afsløre, at han blev meget glad, da han så sin kommende kone første gang.

- Som man kan se, kunne jeg ikke rigtig skjule min begejstring. Line så og ser rigtig godt ud, og så var hun lige så nervøs som mig. Jeg havde gættet på hendes uddannelse og hvor hun var fra, men havde ingen anelse, fortæller Michael.

Simon fandt en ny kæreste efter skilsmissen. Det forhold er dog også gået i stykker. (Privatfoto) Plus ET ÅR EFTER 'GIFT VED FØRSTE BLIK': Sådan går det Simon og Martin i dag
Til daglig er han senior group financial controller i en arkitektvirksomhed. Uanset om programmet ender med skilsmisse eller kærlighed for ham og Line, har Michael fået meget ud af at deltage.

- Alene alle de psykologtests, man får. De giver et godt indblik, og jeg har lært nye aspekter af mig selv, siger Michael.

Se også: Forbliver de gift eller bliver de skilt?

20 kommentarer
Vis kommentarer