Micki: - Jeg tudede hele vejen på arbejde

Trods skuffelsen kan Micki Cheng glæde sig over, at hans gode ven Liv vandt ’Den store bagedyst’

De tidligere deltager fra 'Den store bagedyst' 2015 var alle mødt op til finalen. - Fem af de syv sagde, at jeg lige så godt kunne have vundet. (Foto: DR)
De tidligere deltager fra 'Den store bagedyst' 2015 var alle mødt op til finalen. - Fem af de syv sagde, at jeg lige så godt kunne have vundet. (Foto: DR)

Se også: Sejrs-rus i Mokai-brus: Liv vinder Den store bagedyst

Efter at have bagt bunde og rørt cremer sammen i noget nær døgndrift ramte tomheden Micki Cheng hårdt, da optagelserne til efterårets udgave af ’Den store bagedyst’ sluttede i sommer.

- På mange måder var jeg lettet over, at det var slut, men det var samtidig tomt. Meget tomt. Da jeg skulle køre på arbejde den første dag efter de sidste optagelser, tudede jeg hele vejen. Og den tager altså 45 minutter, siger Micki Cheng til Ekstra Bladet med et halvgenert grin.

Micki Cheng - her i Den Store Bagedyst - oplevede en sand tragedie, da han var 10 år gammel. (Foto: Carsten Mol/DR) Krimi Micki fra Den Store Bagedyst: Far myrdede mors kæreste

Det var det massive pres, der pludselig var væk fra hans skuldre, der fik ham til at bryde sammen mere end skuffelsen over, at han ikke vandt det eftertragtede kagetrofæ.

- Jeg er da ærgerlig over, at det ikke blev mig. Jeg føler, at jeg var tæt på at vinde, men jeg er en glad to’er. Liv er blevet en af mine rigtig gode venner og hun fortjente i høj grad at vinde. Jeg er glad på hendes vegne, siger han.

24-årige Micki Cheng har været den eneste mand i bageteltet dette efterår, og det har gjort, at mange har holdt ekstra øje med hans bedrifter.

- Det er underligt, at alle pludselig har en holdning til en – og til kagerne selvfølgelig også. Men nu hvor alle ved, at jeg ikke vandt, bliver det da mærkeligt at skulle se verden i øjnene, siger Micki Cheng, der drømmer om at kunne dele sine smagfulde kager med resten af Danmark i en bagebog.

Se også: - Jeg havde ikke lagt en lagkage sammen før 'Den store bagedyst'

14 kommentarer
Vis kommentarer