Monty-parret: Den syge sandhed om vores 'X Factor'-exit

Det foregik ikke helt, som det fremgik på tv

Se parrets private klip med den berømte kat i videoen her.

Det kan godt være, at katten Monty er stjernen i hjemmet i Rødovre, men dens ’forældre’, Mikala og Michael, synes også at have stjernepotentiale.

I hvert fald gik de videre fra deres audition i 'X Factor', men da de endelige grupper skulle udvælges, var parret væk. Ifølge Mikala og Michael gik de dog – i modsætning til hvad man ser på tv – videre til næste uges five chair challenge.

- Vi blev faktisk valgt til, men der sker det, at jeg bliver meget, meget syg og ligger med 41 i feber og må simpelthen melde afbud, da der skal optages five chair challenge. Det varede en hel dag fra klokken 11 til 23, og det kunne jeg simpelthen ikke klare. Derfor har de valgt at klippe os ud, forklarer Michael, mens Mikala supplerer.

Se også: Daniel stammer, men gik videre i ’X Factor’: Blachman var lidt en douche

- Han kunne slet ikke gå, så jeg var lidt irriteret. Jeg måtte endda ringe til 1813. Vi tænker, at vi prøver igen næste år. Det var sjovt at være med, for det behøver jo ikke at være så seriøst alt sammen. Hvis han så bliver syg igen, så kører jeg ham derhen alligevel. At ryge på den måde er ikke noget, man bare lige kommer sig over. Jeg var godt nok sur, griner Mikala.

Planlagt joke
Parret er meget musikalsk og understreger flere gange, at de ikke lader sig slå ud af deres farvel til ’X Factor’. De har sunget siden efterskolen og har tidligere haft et hjemmestudie. Dog stillede de mest op for sjov og for at nyde musikken sammen igen.

Bjerne Engberg i hopla foran dommerpanelet. Foto: DR TV - 6. jan. 2017 - kl. 21:29 ’X Factor’s grand old man fik Mette Lindberg rørt til tårer

Da de ikke havde sunget sammen i tre og et halvt år inden, og faktisk først fandt ud af, at de skulle stille op som duo dagen inden, var de lidt rustne. Samtidig fik de først mulighed for at komme til at synge foran dommerne sent på aftenen, derfor var joken med, at de ville synge ’Hallelujah’ planlagt.

- Vi havde ventet i 10 timer, og det er lang tid at vente. Man bliver mere og mere nervøs, når man sidder og venter. Samtidig hørte vi fra de andre, at dommerne var ved at blive trætte. Nogen kaldte dem ugidelige og ubehøvlede, så vi vidste, at vi skulle få dem til at grine, så vi kunne skille os ud og ramme deres bølgelængde. Så det er forklaringen på introen, siger Michael, mens Mikala gentager:

- Vi prøver igen næste år.

30 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere