Netflix-chef rystet over Top Gear-trios lønkrav

Amazon vandt budkrigen om den tidligere BBC-trio, men det var bestemt ikke billigt

Tre dyre drenge, der bestemt ikke er færdige i showbiz. Pr-foto.
Tre dyre drenge, der bestemt ikke er færdige i showbiz. Pr-foto.

Se også: Fik sparket: Nu er Top Gear-vært tilbage på skærmen

Det var en slukøret Jeremy Clarkson, der efter karambolage med en producer måtte se sig fyret fra BBC's ekstremt populære bilprogram Top Gear.

Der var dog ikke mange, der spåede ham tidlig pension eller et langt liv på dagpenge, og nu viser det sig, at hans nye arbejdsgiver Amazon Prime Instant Video har haft den store pengepung fremme.

Wow! Det er mange penge
Før Amazon sikrede sig Clarkson og de to medværter Richard Hammond og James Mays underskrifter, udspillede der sig en decideret budkrig, hvor Netflix var med i kampen til det sidste.

Prisen endte ifølge Business Insider på astronomiske 1,4 milliarder kroner for en treårig kontrakt, hvilket fik Netflix til at kaste håndklædet i ringen.

- Vi bød på Jeremy Clarksons show, og de (Amazon, red) bød mere. Da de vandt, var vores reaktion: 'Wow! Det er mange penge'. Måske fungerer det for dem. Det kan meget vel tænkes. Det kan blive et fantastisk show. Det er ikke til at vide, før man har set det, siger Netflix-chef Reed Hastings.

Meget, meget, meget dyr
Amazons chef Jeff Bezos har ikke officielt bekræftet den astronimiske pris for programmet, der har fået titlen 'The Grand Tour'. Han er dog citeret for at kalde handlen 'meget, meget, meget dyr'.

Der er indledningsvist planlagt 36 afsnit af bilprogrammet over de næste tre år. De første 12 afsnit forventes at løbe over skærmen i slutningen af dette år.

Se også: Tidligere Top Gear-trio navngiver nyt tv-program

Se også: Tidligere Top Gear-trio navngiver nyt tv-program

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen