Nu er 15-årige Rosa blevet et hit i skolegården

Det unge sangtalent har dog svært ved at forklare, hvorfor hun blev så nervøs

15-årige Rosa er foreløbig videre i 'X Factor'. Foto: DR
15-årige Rosa er foreløbig videre i 'X Factor'. Foto: DR

Rosa imponerede ikke Thomas Blachman, som vendte tommelfingeren ned, da hun stillede op til audition.

Nu er selvsamme Blachman hendes mentor, men det har ikke ødelagt humøret for den 15-årige pige, der imponerede stort her til aften i ’X Factor’s første ’Five chair challenge’.

- Jeg har det fint med Blachman. Han har vel ændret mening, vil jeg tro. Selvfølgelig var det lidt mærkeligt, da vi fik at vide, hvem der skulle være vores mentor, men ellers ikke, fastslår den unge ’X Factor’-deltager, da Ekstra Bladet får hende i røret.

Hun har nu ramt skærmen to gange, men allerede efter sin audition blev hun lidt af en berømthed i den sønderjyske folkeskole, hun går på.

- Mine venner synes, det er fedt. De siger, at de er stolte af at kende mig og sådan noget. 6. klasserne har været helt oppe at køre over det, fortæller hun.

De tre dommere: Mette Lindberg, Thomas Blachman og Remee. Foto: DR
De tre dommere: Mette Lindberg, Thomas Blachman og Remee. Foto: DR
 

Umiddelbart efter den sidste tone havde forladt hendes krop, begyndte hun at ryste i et sådant omfang, at Remee måtte berolige hende og efterfølgende bede kameraholdet om at undlade at filme de rystende ben. Hvorfor hun pludselig begyndte at ryste, har hun svært ved at forklare.

- Jeg havde sagt til mig selv, at jeg ikke skulle blive nervøs, men rent fysisk begyndte min krop at ryste rigtig, rigtig meget. Jeg tror bare, at jeg var rigtig overvældet i situationen, vurderer hun.

Det endte dog med et sæde til det unge selvlærte sangspire, der fik masser af ros fra de tre dommere. Om hun kan bevare sædet og gå videre i programmet, får vi ikke at se før næste uges afsnit, men uanset hvordan det går, var det en fed oplevelse at synge foran de tre dommere og et stort livepublikum.

- Det var nice. Det var fedt at synge og få ros for det, jeg havde præsteret. Jeg gav også lige mig selv et klap på skulderen, siger hun.

Mest læste i flash!
Hent flere