Ny House of Cards-stjerne: Spacey er megasjov

Kevin Spacey klovner rundt under optagelserne til 'House of Cards' og underholder alle, fortæller en af seriens nye skuespillere

Han er kendt i rollen som den udspekulerede, manipulerende og tillukkede Frank Underwood, men når kameraerne bliver slukkede, er Kevin Spacey hylende morsom.

Det fortæller skuespillerens nye 'House of Cards'-kollega Neve Campbell til USA Today.

- Kevin (Spacey red.) er vanvittig morsom. Han er en klovn på settet, han underholder konstant crewet og skuespillerne. Han er nødt til at holde tingene lyse, fordi hans karakter er så streng, lyder det fra nye medlem af den populære Netflix-serie.

Se også: Smug-anmeldelse af 'House of Cards': Sådan er 4. sæson

I den fjerde sæson af den amerikanske serie spiller Neve Campbell rollen som den politiske analytiker Leann Harvey, der hjælper Claire Underwood med hendes politiske ambitioner.

Neve Cambell kan fra i dag opleves i den hamrende populære serie. (Foto: AP)
Neve Cambell kan fra i dag opleves i den hamrende populære serie. (Foto: AP)

Hun afslører, at den nye sæson kommer til at byde på mange opgør mellem Underwood-parret, der endte med at gå hver til sit i den seneste sæson.

Og som så mange andre er den 42-årige skuespillerinde også stor fan er serien.

Den danske skuespiller har som russisk præsident et anstrengt forhold til Frank Underwood. (Foto: Netflix) TV - 11. feb. 2016 - kl. 10:22 Lars Mikkelsen igen med i House of Cards

- Jeg elsker idéen med, at man i serien hepper på karakterer, som er ret mørke, men man vil på en måde stadig gerne have, at de vinder. Og for mig er det meget intelligent manuskript-skrivning, forklarer Neve Campbell, der tidligere har spillet med i serier som 'Mad Men' og 'Grey's Anatomy', der på dansk er kendt som 'Greys hvide verden'.

Fjerde sæson af 'House of Cards' får premiere på Netflix i dag.

2 kommentarer
Vis kommentarer