'Nybyggerne': De vandt drømmehuset på tv - nu er det solgt

I aften afgøres det, hvilket par der har slidt og bygget sig til drømmehuset til 3,4 millioner kroner i TV 2-programmet 'Nybyggerne'. Læs her hvordan det er gået med Simon og Anne, der vandt den første sæson

Simon og Anne har taget hul på et nyt byggeprojekt. (Privatfoto)
Simon og Anne har taget hul på et nyt byggeprojekt. (Privatfoto)

Det bliver mere end nervepirrende for Manne & Frederik, Rikke & Peter, Lise & Michael og Christel & Johan, når seerne i aften skal afgøre, hvem af dem der vinder det drømmehus, som de rum for rum har slidt og slæbt for at bygge op i TV 2-programmet 'Nybyggerne'.

I ugevis har man kunnet følge deres kamp for at omdanne et råhus til et lækkert hjem, der passer lige præcis til deres familie. Der er lagt masser af kræfter og mindst lige så meget kærlighed i husene i Farum, har en værdi af hele 3,4 millioner danske kroner.

Det er altså den svimlende præmie – et funklende nyt hus - som parrene kan vinde. 

Kendte Johan fra Nybyggerne: Vanvidsbilist kørte min kæreste ihjel

Det er langt fra hver dag, at en så stor præmie er på højkant i et danske tv-program. I 2013 var det Anne og Simon, der var så heldige og dygtige at vinde deres drømmehus lidt uden for Kolding, da første sæson af 'Nybyggerne' blev sendt.

Men huset, som de knoklede løs på for rullende kameraer, viste sig ikke at være drømmen for parret, da det blev hverdag. Derfor er de nu flyttet.

- Vi har solgt huset og flyttede ud i december, fortæller Simon til Ekstra Bladet.

Anne og Simon nåede at bo i huset i halvandet år, inden de valgte at finde et sted, der passer bedre til dem og deres to små drenge.

Families vinderhus var desværre ikke stort nok til deres behov - og beliggenheden var heller ikke optimal for dem. (Privatfoto)
Families vinderhus var desværre ikke stort nok til deres behov - og beliggenheden var heller ikke optimal for dem. (Privatfoto)

- Vi var og er rigtigt glade for de løsninger, vi lavede i 'Nybyggerne'. Men der var nogle ting ved huset, som vi ikke selv kunne bestemme – blandt andet størrelse og beliggenhed. Huset har tre værelser, men det var simpelthen ikke nok til vores familie. Både Anne og jeg har brug for et hjemmekontor, og det var der ikke rum nok til, siger Simon.

Samtidig går parrets drenge, Storm og Viggo, i skole og institution i Kolding og afstanden derind blev for stor for familien. 

- Vi fik en fin pris for huset, og så har vi fået masser af blod på tanden til at bygge mere, efter vi var med i programmet, siger Simon, der sammen med Anne nu bygger løs på et hus fra 1950’erne.

Johan Berlin besluttede, at sorgen ikke skulle styre resten af hans liv. (Foto: Jonas Olufson) TV - 9. mar. 2016 - kl. 17:51 TV: Johan fra 'Nybyggerne' efter dødsulykke: Man skal ikke skamme sig over at elske igen

- Vi har jo prøvet at bygge et nyt hus, så denne gang har vi kastet os over noget ældre med de udfordringer, det giver, siger han med et grin.

Byggeprincippet fra 'Nybygerne' har parret holdt fast i. Anne og Simon renoverer simpelthen rum for rum i huset i Kolding og kan nu følges på Facebook som 'Ombyggerne'.

Simon knokler løs på det nye hus. (Privatfoto)
Simon knokler løs på det nye hus. (Privatfoto)

- Det er sjovt at prøve kræfter med at bygge på noget ældre, siger Simon, der forventer at være helt færdig med huset til sommer.

Det helt store spørgsmål er så, om de lægger hammer og pensel på hylden og falder til ro i deres version to af et drømmehus.

- Ja, det er jeg også lidt spændt på. Anne har helt sikkert mod på flere byggeprojekter, men jeg synes nu, at det er tid til at slå lidt koldt vand i blodet. Men sådan vidste jeg, at det ville blive, da jeg giftede mig med Anne. Hun har krudt i røven, mens jeg nok tager det lidt mere roligt. På den måde supplerer vi nok hinanden meget godt, siger Simon, der trods travlhed med byggeriet også tager sig god tid til familiens to drenge.

- Selvfølgelig ved Storm og Viggo godt, at mor og far har travlt. Men de ved også, at det ikke fortsætter i det uendelige. Og vi er trods alt halvvejs med huset nu, siger han stolt.

- Folk har været glade for at kunne læse, at jeg er kommet videre, siger Johan Berlin. (Foto: Jonas Olufson) Danske kendte - 11. mar. 2016 - kl. 13:33 Johan fra 'Nybyggerne' vil advare unge fartdjævle

Hvem der vinder denne sæson af 'Nybyggerne' afgøres i aften på TV 2 fra klokken 20.

Anne er efterhånden mere end ferm med en malerrulle. (Privatfoto)
Anne er efterhånden mere end ferm med en malerrulle. (Privatfoto)
 

57 kommentarer
Vis kommentarer