Nye Paradise-deltagere: Det sagde familien

Før afrejsen til Paradise Hotel skulle de festglade unge mennesker fortælle deres familie om deres deltagelse. Se her, hvordan det gik

- De skulle selvfølgelig lige sluge nyheden, siger Paradise Hotel-deltageren Caroline om sine forældres reaktion. (Foto: Anthon Unger)
- De skulle selvfølgelig lige sluge nyheden, siger Paradise Hotel-deltageren Caroline om sine forældres reaktion. (Foto: Anthon Unger)

De bliver fulgt af kameraer døgnet rundt, og de bliver efterfølgende vist på landsdækkende tv både når de fester, flirter, græder, råber og griner.

Der er derfor en del at overveje, når unge og festglade mennesker melder sig til Paradise Hotel.

Selvom man selv er klar på at blive et velkendt ansigt blandt unge mennesker landet over, så kan det være svært at vide, hvordan familien vil reagere på nyheden om, at man skal deltage i det populære realityprogram.

Se også: Paradise-piger i chok: Afslører uventet hemmelighed

Det oplevede den nye paradiso Tilla, der allerførst valgte at fortælle sin søster, at hun havde meldt sig til. Hun var nemlig ikke sikker på, hvad hendes forældre ville sige til det.

- Jeg var lidt nervøs for at skulle sige det til min mor, men hun støtter mig. Hun skrev en lang besked til mig, før jeg skulle til slutcasting om, at hun bare var stolt af, at jeg turde tage chancer og forfølge mine drømme.

Se også: Se Kanikas vilde Paradise-øjeblikke

- Jeg har ikke sagt det til min far, men jeg fik min mor til at fortælle det, efter jeg tog af sted. Jeg håber ikke, at han er ked af, at jeg ikke sagde det til ham, fortalte Tilla kort efter, hun var taget afsted til Mexico.

Flere af de nye deltagere, der er checket ind på luksushotellet, har oplevet, at familien støttede op om deres deltagelse i programmet.

- Jeg har en helt fantastisk familie, der støtter mig i alt. De synes, at det er fedt for mig, at jeg skal være med. Deres støtte betyder alt, og jeg ville ikke gøre det, hvis de ikke kunne stå inde for det, siger Michelle.

Nikita Klæstrup har også en rolle i programmet - hør hvordan hun blev modtaget

Nikita Klæstrup til en filmpremiere. (Foto: Polfoto) Danske kendte - 28. feb. 2016 - kl. 21:45 Nikita: Så meget tjener jeg på en selfie

Den blonde Paradise-deltager Caroline var sikker på, at hendes forældre ville bakke op om deltagelsen, og det kom da heller ikke bag på dem, at deres datter havde meldt sig til tv-programmet.

- De skulle selvfølgelig lige sluge nyheden, men ellers har de støttet mig. Jeg har tænkt mig at sige til dem, at der er nogle afsnit, de ikke skal se, hvis jeg eksempelvis har sex på hotellet. Jeg fortalte dem allerede inden, at det kan ske, og det synes de ikke er så fedt, men jeg bestemmer jo selv, siger Caroline.

Paradise Hotel - 22. feb. 2016 - kl. 20:14 Babe-jagt i Aarhus: Cecilie er fornuftig og skingrende sindssyg

20-årige Olivia har også oplevet stor støtte hjemmefra, men hendes forældre har også gjort klart, at de ikke bliver trofaste seere, når programmet ruller over tv-skærmen.

- Min mormor var den, der støttede mig allermest. Min mor og far har ikke lyst til at se programmet, og det kan jeg godt forstå. De er ikke så vilde med at se Paradise Hotel, for de synes jo bare, at det er en flok unge, der drikker sig fulde og danser i sofaen. Men jeg har lovet dem, at jeg ikke har sex på hotellet, siger Olivia.

Danske kendte - 21. feb. 2016 - kl. 23:43 Fie Laursen afslører abort og nyt babyprojekt!

De 10 nye deltagere, der er checket ind på hotellet, kan opleves, når TV3 blænder op for den nye sæson af Paradise Hotel den 7. marts.

Sådan har Nikita Klæstrup det med at være en del af showet på hotellet

28 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere