Paula Larrain tilbage på TV

Fra tirsdag efter påske får Ekstra Bladets læsere fornøjelsen af Paula Larrain, der er ny tv-vært på redaktionen

Paula Larrain er ny tv-vært på Ekstra Bladet.
Paula Larrain er ny tv-vært på Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet TV udvider redaktionen med nyeste medlem, Paula Larrain, der fra tirsdag efter påske er fast tilknyttet Ekstra Bladet.

- Det er inspirerende at få lov til at arbejde et sted, hvor der er en pionerkraft af motivation. Og Ekstra Bladet er et medie, jeg altid har respekteret, siger hun.

Se også: Larrain: 'Jeg er ufatteligt lettet'

Paula Larrain blev uddannet fra Journalisthøjskolen i 1994 og blev efterfølgende ansat på Radioavisen. Derudover har hun arbejdet syv år på Berlingske og i 2001 var hun med til at starte DR Morgen op.

Den 45-årige nyhedsvært har været selvstændig siden 2007, men vender nu tilbage til nyhederne efter otte år.

- Jeg har været rigtig glad for at være selvstændig, men jeg glæder mig til at være en del af nyhedsstrømmen igen, siger Paula.

Paula fortæller, at hun blandt andet har valgt jobbet på Ekstra Bladet, fordi det kom som en mulighed, hvor begge parter kunne blive enige om en aftale, men også fordi, hun tror, at web-tv er fremtiden.

- Jeg kommer med erfaring fra både tv, avis og radio. Det er en fordel i en tid, hvor medierne overlapper hinanden mere og mere. Og jeg tror virkelig på det koncept, siger Paula Larrain.

Følg med på Ekstra Bladet TV, hvis du vil se meget mere til Paula Larrain fremover.

35 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere