Populært talkshow lukker og slukker

Michael Meyerheim har gennem 10 år været TV 2 Charlies bedst kendte ansigt. Nu er det snart slut med hans populære talkshow

Ghita Nørby besøger Michael Meyerheim i hans talkshow. Foto: Per Arnesen
Ghita Nørby besøger Michael Meyerheim i hans talkshow. Foto: Per Arnesen

Se også: Cecilie Frøkjær stopper hos TV 2 efter 20 år

Michael Meyerheim havde flere symptomer på stress, men undgik at gå ned, fordi han lyttede til sin kone (Foto: Mogens Flindt) Tæt på Stressramte Meyerheim stoppede, da konen slog alarm

Denne sæson af 'Meyerheims Talkshow' på TV 2 Charlie bliver den sidste. Det oplyser den den 67-årige journalistuddannede tv-vært i en pressemeddelse.

- Fordi dette program har været et hjertebarn for mig, har jeg altid ønsket at stoppe på det tidspunkt, hvor vi var på toppen – og ikke fordi seerne var blevet trætte af os. Sæsonen 2016 var den bedste nogensinde seermæssigt. Så ved at gøre det nu ved jeg med mig selv, at vi stopper, mens legen er god, siger Michael Meyerheim, forklarer Michael Meyerheim i en pressemeddelelse.

Løjerne er dog endnu ikke helt færdige, og det hyggelige snakkeprogram har blandt andre stadig fodboldlegenden Preben Elkjær på programmet.

Selvom det bliver den sidste sæson af 'Talkshowet Meyerheim', bliver det ikke det sidste, seerne får at se til den populære vært, forsikrer TV 2. 

Michael Meyerheim forbliver vært på kanalen blandt andet på 'Spørg Charlie' til efteråret, og derudover er man i fuld gang med et samarbejde om et nyt program.

Cecilie Frøkjær og Michael Meyerheim som 'Go' Morgen Værter' i 1996. Foto: Peer Pedersen
Cecilie Frøkjær og Michael Meyerheim som 'Go' Morgen Værter' i 1996. Foto: Peer Pedersen
 

Meyerheim har gennem en menneskealder været en fast institution i dansk tv. Han fik sit gennembrud på tv i 1988 som den første vært på 'Lykkehjulet' og dermed en af de første værter på TV 2.

Han blev siden vært på 'Eleva2re'n og fik sit eget talkshow efter amerikansk forbillede 'Meyerheim og Co', der var Danmarks første.

48 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!