Q i junglen om mediefolk: Til helvede med åndsfyrsterne derhjemme

Qvortrup holder fast i, at der ikke er spin i hans deltagelse i reality-programmet

Han røg ud af den sydafrikanske jungle i aftes. Mange undrede sig over hans deltagelse i reality-programmet, da de kom frem, at han var en del af castet.

(Foto: Anthon Unger) TV - 13. apr. 2015 - kl. 21:51 Q ude af junglen: Slået af Gustav

Men den undren er Henrik Qvortrup, der er tidligere chefredaktør og spindokter for Anders Fogh, fuldstændig ligeglad med.

- Jeg har været rigtig glad for at sige ja. Til helvede med alle de der åndsfyrster derhjemme, der mener at vide, hvad der er godt, og hvad man kan og ikke kan, sagde Qvortrup lige efter jungle-exiten og tilføjede:

- Jeg synes, det siger mere om dem end om så meget andet.

TV - 13. apr. 2015 - kl. 12:15 TV: Se Brian Nielsen lave gæt og grimasser

Og selv om mange har ment, at Henrik Qvortrup hellere end gerne vil fjerne fokus fra den kedelig sag, hans navn i øjeblikket er forbundet med - nemlig Se og Hør-sagen, hvor han er en af de sigtede - holder han stadig fast i, at der ingen spin er i hans deltagelse.

- Det spekulerer jeg ikke i. Jeg håber, at folk ser mig, som den jeg er. Det håber jeg også, de gjorde før, siger Qvortrup og tilføjer:

- Men skulle der være et par stykker, der bliver mindet op, at jeg ikke spiser små børn til morgenmad, så skulle jeg da være glad for det.

Brian Nielsen giver ikke meget for politisk korrekthed. (Foto: Anthon Unger) TV - 4. apr. 2015 - kl. 12:37 Bokse-Brian om Gustav: Lille bøsserøv!

Se Henrik Qvortrup i klippet over artiklen fortælle om sin deltagelse i programmet med de andre reality-deltagere...

7 kommentarer
Vis kommentarer