Q ude af junglen: Slået af Gustav

Den tidligere Se og Hør-chefredaktør måtte se sig slået af reality-kongen

Det lykkedes ikke Henrik Qvortrup at slå Gustav i en mand til mand-duel. Dermed er han ude af 'Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra!' og må også give slip på håbet om de 250.000 kroner, som der er på højkant.

Anni Fønsby er ikke længere lige så vred på Qvortrup, nu hvor hun har lært ham lidt bedre at kende. (Anthon Unger) TV - 7. apr. 2015 - kl. 06:42 Fønsby om Q: Han er en dejlig mand

Indsmurt i utroligt ildelugtende snask talte Ekstra Bladet med ham. Og der var ingen tvivl om, at Qvortrup var ærgerlig over at måtte lade sig slå ud af konkurrencen, men det var dog med en vis respekt for Gustav.

Stine Kronborg er blevet Gustavs nye slyngveninde, efter Anni Fønsby måtte forlade junglen. (Foto: Anthon Unger) TV - 13. apr. 2015 - kl. 16:53 TV: Se Stine Kronborg inspicere Gustavs numse

Se i klippet over artiklen, hvad der har været det værste i junglen...

Artiklen fortsætter under billedet...

Qvortrup og Gustav skulle fange stjerner, der blev hældt ned fra spande med ulækre ting i, mens de sad i en kano. (Foto: Anthon Unger)
Qvortrup og Gustav skulle fange stjerner, der blev hældt ned fra spande med ulækre ting i, mens de sad i en kano. (Foto: Anthon Unger)
 

- Den gode Gustav er altså en mand, man ikke skal undervurdere. Og er der noget, jeg har lært og i alt fald blevet mindet om, så er det, at man ikke skal skue hundene på håret, sagde Qvortrup til Ekstra Bladet og fortsatte:

- For inden jeg tog herned, så havde jeg nok som så mange andre danskere et indtryk af Gustav som en hvinende, eksalteret, halv-hysterisk homo... Det er han også, men han kan altså noget andet også. Han kan mobilisere nogle kræfter, som bare er ret imponerende.

TV - 13. apr. 2015 - kl. 12:15 TV: Se Brian Nielsen lave gæt og grimasser

Henrik Qvortrup fortæller, at han har lært Gustav at kende som en rigtig sød fyr. Og han mener, at han bestemt fortjente at gå videre i konkurrencen.

- Jeg har været glad for at være her. Jeg har prøvet nogle ting, som jeg troede var mine grænser, men jeg står jo her og lever endnu.

Se, hvad Qvortrup har at sige om de andre deltagere i klippet her

Se også: TV: Se Brian lære Qvortrup at bokse

1 af 4 (Foto: Anthon Unger)
2 af 4 (Foto: Anthon Unger)
3 af 4 (Foto: Anthon Unger)
4 af 4 (Foto: Anthon Unger)
11 kommentarer
Vis kommentarer