Rasmus Jarlov tigger vennerne om Vild med dans-stemmer

Nervøsistet har fået den konservative politiker til at sende bønne-sms rundt

Rasmus Jarlov viste ifølge Jens Werner, at han nok ikke er en latin-mand. Mille Funk kunne ikke helt skjule, at politikeren ikke havde så meget musik i kroppen. Foto: Mogens Flindt
Rasmus Jarlov viste ifølge Jens Werner, at han nok ikke er en latin-mand. Mille Funk kunne ikke helt skjule, at politikeren ikke havde så meget musik i kroppen. Foto: Mogens Flindt

Skal man tro venstrefolkene, så bliver der danset meget til alle fester i Venstre. Men det er tilsyneladende ikke tilfældet, når der er gilde hos Det konservative Folkeparti.

I hvert fald tør nydanseren Rasmus Jarlov helt åbenlyst ikke forlade  sig på erfaringerne fra sine 'bal i den borgerlige' her ved sin debut i 'Vild med dans'. I stedet har han forlods udsendt følgende:

Hej venner

I aften skal jeg danse med min partner Mille foran hele Danmark i Vild med Dans på TV2. Det er lang tid siden, jeg har været så nervøs! Vi vil blive virkelig glade for noget opbakning i form af en SMS stemme, så vi kan gå videre til næste runde.

Man kan stemme fra kl. 20:20 til ca. kl. 22. Send "RJM" til 1234. Man kan stemme op til tolv gange. Koster 5kr per SMS. 

Hvis du sender opfordringen videre til dine venner, er det endnu bedre :-)

Måske skyldes den store nervøsitet hos politikeren, at han ved, at 'Vild med dans' langt hen ad vejen er en popularitets-konkurrence, hvor især politikere kan have det svært. Og da Jarlov danser med en helt ny professionel danser, Mille Funk - har hun trods sin charme og dygtighed ikke som de 'gamle' prof-dansere et stort publikum og mange fans.

Rasmus Jarlov lagde sammen med Mille ud med en cha-cha, og som Jens Werner konstaterede:

- Du viste under dansen, at du har masser af rytme i nakken. Men ikke i kroppen. Du har meget at arbejde med. Og det gav hans meddommere ham ret i. Britt Bendixen kunne dog ikke lade være med at konstatere, at 'numsen var god'. Desværre blev det kun til fire dommer-point, så tigge-sms'en har sin berettigelse.

 

24 kommentarer
Vis kommentarer