Reality-drama: Kalder kæresten for listepik

Det nye realityprogram 'Bikini Island' får en dramatisk start, da Nanna dumper Wetter ved ankomsten til paradisøen

Nanna tager sin søde hævn, da hun er alt andet end tilfreds med Wetters korrespondance med andre piger. (Foto: TV3)
Nanna tager sin søde hævn, da hun er alt andet end tilfreds med Wetters korrespondance med andre piger. (Foto: TV3)

TV3 har i aften premiere på 'Bikini Island', som er tv-stationens nye bud på reality-tv.

To hold - bestående af unge festglade mennesker - skal være på en ø, hvor der dannes alliancer, og kærlighed og troskab skal stå sin prøve. Hver uge bliver en person vejet og fundet for let og skibet hjem til Danmark og mister dermed chancen for at vinde en kvart million kroner.

Man skal ikke have set meget reality-tv gennem de senere år for at konstatere, at det er 'Paradise Hotel' om igen. Her er forskellen blot, at deltagerne får lov til at drikke mere og svine hinanden mere til. Sidstnævnte sker allerede, da de første par ankommer til øen.

21-årige Nanna slår nemlig op med kæresten, Wetter på 27 år, fem minutter efter, de er kommet til øen. Nanna er træt af, at Wetter har skrevet med mindst ti piger hjemme i Danmark. En lamslået Wetter står tilbage på broen, mens Nanna sviner ham til. Se klippet øverst i artiklen og herunder, hvor hun slår op:

Nanna og Wetters brud får også konsekvenser for de andre deltagere, der består af både kærestepar og attraktive singler. For når ét par er splittet, betyder det, at de andre par også skal have nye sengekammerater.

Se 'Bikini Island' på TV3 hver mandag til torsdag kl. 22

23 kommentarer
Vis kommentarer