Realitydeltagere: Vi har selv haft fordomme

De danske realitystjerner skal høre på masser af negative kommentarer, men faktisk har flere af dem selv haft fordomme tidligere

Da realitystjernerne fejrede sig selv ved awardshowet i januar, så endte det med, at Nikita Klæstrup stjal overskrifterne

De bliver landskendte i løbet af ingen tid, når de deltager i programmer som 'Paradise Hotel', 'Singleliv' og 'Divaer i Junglen'.

Efterfølgende må mange af realitydeltagerne lægge ører til dumme bemærkninger og kommentarer, men faktisk har flere af deltagerne selv haft fordomme om at deltage i et realityprogram.

Tæt på Mød Klæstrup-pigerne: Lollandske søstre med virkelig gode gener

- Folk elsker at hade reality, men det er noget af det mest sete tv. Folk dømmer det og siger, at folk, der deltager, er dumme. Særligt kvinderne skal høre for, at de er dumme og naive, siger den tidligere Paradise-deltager Kasper Henriksen og fortæller, at han også selv har haft sine fordomme.

- Før jeg prøvede det på egen krop, havde jeg rigtigt mange fordomme. Jeg syntes, at det var opreklameret. Når man så har prøvet det, så ændrer det sig, siger han og bliver suppleret af sidste års Paradise Hotel-vinder Monique:

Gøtte var en af de mest markante reality-deltagere i 2015. (Foto: Mogens Flindt) TV3-reality Her er den største realitystjerne

- Jeg har haft rigtig mange fordomme om realitydeltagere, og hvor dumme og naive de er. Jeg tænkte: 'Tænk, at de udstiller sig på den måde, men når man kommer af sted selv, så ser man, at det er noget andet. Det er jo bare en hverdag med kamera på, der bliver klippet sammen, siger hun.

Realitydarlingen Linse Kessler må også erkende, at hun kan have fordomme, men hun forsøger at lægge dem på hylden.

Nikita Klæstrup og Oliver Bjerrehuus: Ja, vi er kærester.(Foto: Jakob Jørgensen) Danske kendte Oliver og Nikita: Ja vi er kærester

- Jeg har været tæt ved at have en fordom om realitystjerner. Da Nicole Brøggler dukkede op til Reality Awards sidste år med en buttplug, der tænkte jeg: 'Hey, er jeg ved at blive en gammel kælling? Er det dét, man skal?' Dér dømte jeg hende nok lidt, men jeg skyndte mig at tage det i mig igen, for hvis hun har lyst til at gøre det, så skal hun jo bare gøre det, siger hun.

Se episoden her

Den holdning deler den tidligere model Oliver Bjerrehuus. Han mener nemlig heller ikke, at der er nogen grund til at dømme andre.

Danske kendte Paradise-Nikita afslører: Havde hun sex på hotellet?

- Fordomme har det med at æde en, så dem holder jeg mig fra. Jeg synes, at realitystjerner er vildt modige mennesker, og mange af dem ofrer sig virkelig, siger han, og det er landmanden Ole Andersen enig i:

- Jeg synes, at de er modige, at de vil stille op i de programmer, for man ved ikke, hvad det ender med. Det kører ikke efter en snor, men udvikler sig hen af vejen, og jeg tror ikke, at alle ved, hvad de går ind til, siger Ole, der blev kendt i programmet 'Landmand søger kærlighed'.

Det er rapperen MC Clemens, der står bag dette års 'Paradise Hotel'-sang. (Foto: Polfoto) Paradise Hotel Paradise Hotel: Her er årets ørehænger

11 kommentarer
Vis kommentarer