Realitystjerner med i nyt hemmeligt tv-program i Argentina

Brystbombe, sanglærke, blogger og bikinibøf skal alle til Sydamerika

Anne Gadegaard sætter kurs mod Argentina på tirsdag. Her er hun i underholdsningsprogrammet 'Dans med de kendte'

Den ene realitystjerne efter den anden har i de seneste dage lagt billeder og kryptiske beskeder ud på de sociale medier med oplysninger om, at der er snarlig afgang mod Buenos Aires i Argentina.

Her er de fem par bølgende barme, der konkurrerer om at vinde titlen. (Fotocollage: Anthon Unger, Covermodel, All Over Press) Reality - 7. jan. 2016 - kl. 12:24 De kæmper om 'Årets Bedste Bryster'

Sidste års brystbombe på 'Paradise Hotel', Amalie Kronil er allerede i tangoens hjemland, og hun har følgeskab af kæresten, der var med i 'Bikini Island, Nicklas Bust. Det skrev hun selv på sin Facebook og blog den 3. januar.

'Nicklas og jeg tager et lille smut til udlandet i morgen - og jeg glæder mig som et lille barn til at vinke farvel til kulden. Jeg vil derfor ikke være på bloggen de næste 10 dage, men vender stærkt tilbage med en stor overraskelse - så følg med'

Beskeden blev fulgt af flere Instagram-billeder fra Argentina, der dog siden er blevet slettet.

De to realitystjerner er blevet kærester. (Fotocollage: Janus Nielsen/TV3) Danske kendte - 20. okt. 2015 - kl. 14:17 'Paradise'-brystbombe kæreste med 'Bikini'-bøf

Også Fie Laursen er på vej til Argentina. Hun har lagt et billede på Instagram, hvor hun skriver, at hun og bedstevennen Niko Fjeldsted har fået deres vaccinationer.

We got our injections! Ready for our adventure #Travels

Et billede slået op af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den

Også sangerinden Anne Gadegaard er på vej til Argentina. Hun har endda taget forskud på glæderne og har forkælet sine Instagram-følgere med et bikini-billede fra arkiverne.

Buenos Aires på tirsdag!!☀ @katten_m

Et billede slået op af Anne Gadegaard (@annegadegaard) den

Nyder varmen #withbae #love #summer #hot

Et billede slået op af Amalie Kronil (@amaliekronilofficial) den

Og det er ikke en tilfældighed, at en stor del af persongalleriet fra diverse reality-programmer har valgt at holde fri fra det kolde januarvejr og feriere i det solrige sydamerikanske land. Ekstra Bladet erfarer nemlig, at reality-stjernerne er i gang med at optage et nyt tv-program.

Linse og Ditte fra et andet TV3-program, 'Familien fra Bryggen' er også under sydligere himmelstrøg, men de er ifølge Ekstra Bladets oplysninger ikke en del af Argentina-programmet. Derimod kan Gustav Salinas og hans ven Alexander fra 'For lækker til Love' være på vej til Sydamerika. Venneparret har netop lagt et billede fra Københavns Lufthavn på Instagram, hvor de skriver, de er på vej til Langbortistan. TV3's faste reality-vært Rikke Gøransson er også i en lufthavn lige nu. Hun afslører desuden destinationen; Argentina på sin Instagram.

Hos TV3, der tidligere har lavet programmer med netop Fie Laursen, Amalie Kronil og Nicklas Bust, ønsker man hverken at be- eller afkræfte, at man i øjeblikket er ved at optage et nyt program i Argentina men meddeler, at man snarligt fortæller om alle årets satsninger.

TV3/Pressefoto
Fie Laursen har tidligere deltaget i Paradise Hotel

36 kommentarer
Vis kommentarer