Robinson: Går amok på sit eget hold

Mikaels temperament koger over, da hans egne holdkammerater sætter ham i fare

Sanne må hive Mikael væk, så han ikke mister besindelsen. (Foto: TV3)
Sanne må hive Mikael væk, så han ikke mister besindelsen. (Foto: TV3)

I aften er der premiere på 'Robinson Ekspeditionen'. I år er det kun for kærester og ægtepar, og den konstellation bringer allerede fra starten de store følelser i spil.

Se også: Fra 'Paradise'-frækkert til sej sild på 'Robinson'

- Fucking svin. Jeg har lyst til at stikke ham en flad, lyder det fra Mikael om Brian i aftenens premiere.

Årsagen til de hårde ord er, at deltagerne på 'Nord'-holdet har peget på ægteparret Mikael og Sanne til at drage i parkamp mod et par fra 'Syd'-holdet. En beslutning, som Mikael finder alt andet end rimelig.

- Mikael har et kæmpe temperament, og jeg prøver at dæmpe ham en lille smule, for jeg ved godt, at han nogle gange får sagt noget, der ikke er helt så heldigt, lyder det fra Sanne, som prøver at glatte ud.

Bliver kneppet for hårdt
Selv om hun får held til at få Mikael væk fra de andre, inden han eksploderer helt, så ændrer det ikke på, at de andre deltagere sender Mikael og Sanne i parkampen, som er det nye tiltag i årets ekspedition.

Ét par fra hver lejr skal dyste mod hinanden. Taberholdet bliver splittet og en af de to tabere følger med modstanderholdet hjem. Mikael ser dog lyst på udfaldet, skulle det andet par vinde og pege på ham.

- Jeg har lyst til at blive splittet, for jeg ved, at jeg bliver kneppet for hårdt, når jeg kommer tilbage til dem her, siger han om sine egne ø-fæller.

Ekstra Bladet mødte Mikael og Sanne til for-premieren på 'Robinson Ekspeditionen', og vi spurgte ham til hans iltre temperament. Se klippet herunder, hvor han også afslører, at tv-stationen har klippet de værste gloser ud:

Se 'Robinson Ekspeditionen' på TV3 fra klokken 20-22 hver mandag.

flash - 30. aug. 2015 - kl. 20:45 Tv-vært forsikrer: Vildeste Robinson nogensinde!

12 kommentarer
Vis kommentarer