Robinson: Her er den rigtige årsag til, Noam røg ud

Noam bad alle stemme på ham til aftenens øråd

Der var en årsag til Noams udstemning, som man ikke ser på øen. Tv-produktionen viser nemlig ikke, at Noam selv bad de andre om at sætte deres stemme på ham i aftenens øråd. Men du kan høre årsagen i tv-klippet herover.

Sanne må hive Mikael væk, så han ikke mister besindelsen. (Foto: TV3) TV - 31. aug. 2015 - kl. 13:07 Robinson: Går amok på sit eget hold

Det var Sanne, der var udsat i aftenens 'Robinson Ekspeditionen', efter at hun var blevet ladt alene tilbage på 'Nord', mens ægtemanden Mikael var taget med til 'Syd'. Men det var alligevel Noam, der fik alle 'Nord'-stemmer på sig, undtagen fra kæresten Daniel.

- Jeg har ikke snakket taktik med nogen i dag, så jeg kunne måske regne ud, hvad vej det endte, sagde en rørt Noam i tv-udsendelsen efter at være den første, der blev stemt hjem fra årets ekspedition.

- Det gør dybt indtryk på mig, at du siger, at 'Robinson Ekspeditionen' er for hård for dig, siger Jakob Kjeldberg om Daniels exit.

(Artiklen fortsætter under tv-klippet)

Men der var en anden årsag til Noams udstemning, som man ikke ser på øen. Tv-produktionen viser nemlig ikke, at Noam selv bad de andre om at sætte deres stemme på ham i aftenens øråd. Men du kan høre årsagen i tv-klippet herover.

Inden Noam blev stemt ud, var der allerede tre andre deltagere, der var blevet sendt hjem. Jesper havde for højt blodtryk og måtte forlade Filippinerne med hustruen Lotte, mens Claus lod ægtemanden Jørn fortsætte 'Robinson'-eventyret alene.

De startede 24, men efter i aften er der kun 20 tilbage i Filippinerne. (Foto: TV3)
De startede 24, men efter i aften er der kun 20 tilbage i Filippinerne. (Foto: TV3)
 

25 kommentarer
Vis kommentarer