Robinson: Kamp om mad og overlevelse

Sulten nager deltagerne på 'Robinson Ekspeditionen', og både madpræmien og en talisman kan sikre overlevelse på den øde ø

Gøtte og Nicole er i kamp om pizza-præmie og talismand. (Foto: TV3)
Gøtte og Nicole er i kamp om pizza-præmie og talismand. (Foto: TV3)

Der er store præmier på spil i 'Robinson-striden' i aften, så krigeren kommer op i alle deltagerne.

Striden gælder nemlig om at skubbe modstanderne i vandet, og præmien er en velsmagende pizza samt en ledetråd til en skjult talisman, der er gemt på deltagernes ø.

Pigerne og drengene skal kæmpe hver for sig, og da Gøtte ikke gider diskussionen om, hvem som skal i kamp først, udfordrer hun Camilla. Se klippet øverst i artiklen.

Der er seks mænd tilbage på øen, og det er langt fra en fordel at starte med at udfordre, for personen skal nedkæmpe de fem andre én ad gangen for at være vinder. Men Mikael har den holdning, at han lige så godt kan tage alle mændene - startende med den stærkeste. Se klippet herunder.

Vinderen af kvindernes og mændenes dyst får begge en ledetråd, som kan hjælpe dem med at finde den skjulte talisman.

Talismanen, der kan give en fredning i et ø-råd, ligger et eller andet sted på deres ø. Alle deltagere leder efter den. Men især Mikael, der er upopulær blandt de andre øboere, beslutter sig for at sætte alle sejl ind på at finde talismanen, der umiddelbart virker som hans eneste redning. Se klippet herunder.

0 kommentarer
Vis kommentarer