Rørt Shaka Loveless: - Det var faktisk ret ubehageligt

Den 31-årige sanger blev mere påvirket af 'Toppen af poppen', end han havde regnet med

- Jeg græd ikke, men det var tæt på, afslører Shaka Loveless. (Foto: Kenneth Meyer)
- Jeg græd ikke, men det var tæt på, afslører Shaka Loveless. (Foto: Kenneth Meyer)

Shaka Loveless er hovedperson, når TV2 i aften har sæsonpremiere på ’Toppen af poppen’. Det betyder, at han kan læne sig tilbage i stolen og tage imod de fortolkninger, de andre musikere har lavet af hans musik.

Optagelserne til programmet fandt sted i Skagen tidligere på sommeren, og for Shaka Loveless blev mødet med Sebastian, Lars Lilholt, Oh Land, Stine Bremsen, Isam B og Dúné-forsanger Mattias Kolstrup en ret overraskende oplevelse.

- Jeg har altid tænk, at folk må være monomentalt sindssyge, når de reagerer så voldsom i et tv-program, men nu kan jeg pludselig godt forstå det. Man kommer virkelig tæt på de folk, man er sammen med, siger han til Ekstra Bladet.

Lars Lilholt skal være med i 'Toppen af Poppen' på TV 2. (Foto: Kenneth Meyer) TV - 3. aug. 2015 - kl. 18:41 Lars Lilholt indtager primetime: - Alle har brug for eksponering

- Jeg blev rørt flere gange. Det kom faktisk mere, end jeg havde regnet med. Det var både musikken og de historier, der ligger bag, men især menneskene rørte mig. Det er lidt lige som at være på efterskole. Efter en uge har man fået ny bedste-venner, lyder hans beskrivelse.

Trods de mange rørende øjeblikke, formåede Shaka Loveless at kontrollere sine følelser.

- Jeg græd ikke, men det var tæt på. Og det var faktisk ret ubehageligt. Jeg har ikke noget behov for at dele mine følelser på den måde med hele familien Danmark. Men omvendt, når det kommer naturligt, så er det bare sådan det er. Musik taler til følelser. Men jeg prøvede at holde igen, selvom tv-seere godt kan lide at se følelser, griner han.

Se også: Shaka Loveless overfaldet på Smukfest

TV2 har tidligere haft en snøre ude efter Shaka Loveless, som de gerne ville have med i ’Toppen af poppen’.

- Jeg har sagt nej en del gange. Jeg syntes, at det er vigtigt, man har et ordentligt bagkatalog og har defineret sig selv som kunstner, før man begynder at fortolke andre folks numre. Men i år tænkte jeg, at nu er jeg klar til det. Så jeg besluttede mig til, at hvis de spurgte, så ville jeg sige ja.

Trods overfaldet formåede Shaka Loveless at levere en fuld koncert. (Foto: Philip Davali) DK MusikNYT - 8. aug. 2015 - kl. 19:20 Mand sigtet for overfald på Shaka Loveless

Shaka Loveless havnede i sidste weekend i noget af et drama, da han under Smukfest fik adskillige knytnæveslag i ansigtet, lige før han skulle på scenen.

Shaka Loveless skal til Barcelona og komme sig over episoden på Smukfest. (Foto: Philip Davali) DK MusikNYT - 9. aug. 2015 - kl. 12:13 Shaka Loveless efter Smukfest: - Jeg trækker stikket

Det er i aften klokken 20, at TV2 sender ’Toppen af poppen’.

(Foto: Kenneth Meyer)
(Foto: Kenneth Meyer)
 

21 kommentarer
Vis kommentarer