Så er den første deltager røget ud af 'X Factor'

Mike Beck og Fyhnen Sisters havnede i omsang fredag aften

 ’X Factor’ blev en kort fornøjelse for country-pigegruppen Fyhnen Sisters, der fredag aften, som de første af årets live-deltagere, måtte forlade programmet.

Det skete på en aften, hvor det største samtaleemne var den skandale, der fandt sted under netop Fyhnen Sisters optræden. Her koksede lyden ganske enkelt, hvilket betød at deres fortolkning af First Aid Kits 'My silver lining' i bedste fald lød elendigt.

- Beklager til jer derhjemme. Der har været en lille smule knas med lydboksen. Men I klarede det rigtig flot, piger, sagde værten Sofie Linde med det samme, men skaden var sket.

Fyhnen Sisters. Foto: Mogens Flindt
Fyhnen Sisters. Foto: Mogens Flindt
 

Fyhnen Sisters røg i omsang sammen med stilladsbyggeren Mike Beck, der trak det længste strå, da det for alvor gjalt.

Mike Beck fik flotte ord med på vejen fra alle tre dommere allerede første gang, han indtog scenen. I afgørelsens stund valgte Remee naturligvis at pege på sin egen deltager, Mike Beck, mens Mette Lindberg pegede på sin gruppe.

Mike Beck. Foto: Mogens Flindt
Mike Beck. Foto: Mogens Flindt
 

Dermed stod Blachman med det endelige ord, og det lød således.

- Jeg synes, hvis vi lige kigger på det analytisk, så handler det her også om samarbejdet med sin mentor. Deri ligger der en garanti i, at vi har noget i vente, der kan sprudle og flytte sig udover det forventelige. Jeg så ikke nybruddet i genren, og alene af den grund bliver jeg nødt til at sige farvel til Fyhnen Sisters.

33 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere