Så lidt får de at spise i junglen

Det er ikke et luksusophold de ti jungle-deltagere er på. Se her, hvor lidt de får at spise

De ti kendisser er virkelig kommet på en prøve, når de deltager i TV3's nye programsatsning 'Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra!'.

Her skal de dagligt i de såkaldte 'madjagter', hvor de skal kæmpe for lidt ekstra mad. Ellers står den på bønner og ris, som de tilbereder over bål.

TV - 30. mar. 2015 - kl. 22:00 TV: Skibby ude af junglen: Nu skal jeg have en kold øl

Ekstra Bladet har undersøgt, hvor meget mad de egentlig får.

Hver deltager får det, der svarer til 500 kcal om dagen. Her er halvdelen ris og den anden halvdel bønner.

Og det er noget, der tærer på energien.

- Jeg er slet ikke mig selv, siger Gustav, da de sidder sultne rundt om lejrbålet.

Se de sultne deltagere i klippet over artiklen...

Se også: Amin Jensen amok i junglen: Fuck jer, klaphatte!

Derudover fik deltagerne udleveret vand, de kunne fylde i deres drikkedunke.

Dog blev de en smule vildledte, da de ankom til junglen. Her var der intet vand, og deltagerne var tørstige af at opholde sig i den fugtige og varme jungle.

Over 'big brother'-højtalerne fik de at vide, at de kunne drikke vandet fra den flod, der løb langs lejren, hvilket de gjorde.

- En time efter sagde de over højtaleren, at vi lige skulle koge det først. Det virkede ikke helt til, at de havde styr på det, har Amin Jensen efterfølgende fortalt Ekstra Bladet.

TV - 8. mar. 2015 - kl. 15:39 Se hvad deltagerne har med i junglen

Deltagerne har fået lov at få to personlige ejendele med. Flere af pigerne - og Gustav - har taget skønhedsprodukter med. Og hvis du undrer dig over, at de nogle gange går i deres eget tøj - og ikke jungle-uniformen, så er der en forklaring her:

- De måtte medbringe tre sæt undertøj og tre sæt badetøj. Derudover havde de det tøj, de ankom til lejren i, hvor de fik deres rygsæk med jungletøj, oplyser produktionen bag programmet.

De ti kendisser får taget de sidste pressebilleder, inden de må efterlade deres smarte tøj og makeup og drage ind i Sydafrikas jungle. (Foto: Anthon Unger) TV - 11. mar. 2015 - kl. 11:07 Bag om: Sådan foregår reality i virkeligheden

 

5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere