Scorer nyt tv-job - og det er ikke Blomsterbergs

Bagedyst-vinderen Annemette Voss har fået nyt job som tv-vært

Annemette Voss blev landskendt på DR1. Nu skifter hun kanal til TV2. Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen
Annemette Voss blev landskendt på DR1. Nu skifter hun kanal til TV2. Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen

Hun bagte sig ind i danskernes hjerter, da hun deltog i tv-konkurrencen 'Den Store Bagedyst'.

Her imponerede hun også dommerne med sine fine kreationer, og sidst i programmet kunne hun kalde sig vinder af den populære bagekonkurrence.

Se også: Chokmelding fra Blomsterberg - stopper i Bagedysten

Siden har Annemette Voss formået at gøre kagebagning og madlavning til sin levevej, og nu kan kagekendissen også kalde sig tv-vært. Det skriver hun på sin blog annemettevoss.dk.

Den tidligere Bagedyst-stjerne skal være vært på programmet 'Sådanmark', der sendes på TV 2's regioner, men i det nye program skal Annemette Voss ikke dekorere kager med fondant eller temperere chokolade.

I stedet skal hun fortælle de gode historier fra hele landet, og på bloggen skriver Annemette Voss, at hun tror, at det vil undre mange, at den nye værtsrolle ikke handler om kagebagning og konditorhåndværk.

- Jeg bliver ofte spurgt, om ikke jeg vil være den nye Mette Blomsterberg. Og i det tror jeg, at folk tænker konditori-ejer, kogebogsforfatter og kagedommer. Men nej tak. Faktisk. Jeg elsker Mette B. Hun er så sød og dejlig, og hun har haft stor succes med sit brand, skriver hun i blogindlægget og fortsætter:

- Men jeg vil allerhelst bare være Annemette Voss, skriver hun og tilføjer, at hun altid har drømt om at formidle noget om livsstil og samfundet.

Mette Blomsterberg har været dommer i samtlige fem sæsoner af 'Den store bagedyst'. Foto: DR/Sanne Christophersen TV - 11. jan. 2017 - kl. 19:24 Kagekendissser står i kø for at overtage Blomsterbergs job

Den kendte blogger skal lave tv-programmet sammen med Henriette Honoré, og den nyudklækkede tv-vært glæder sig til at komme rigtigt i gang.

- Om jeg så klarer dagen som vært med bravur, eller om det bliver en omgang cirkusklovneri – ja det må tiden vise. Men jeg føler mig rigtig godt forberedt og tryg ved holdet bag produktionen. Så mon ikke det bliver godt, skriver hun på bloggen.

Annemette Voss vandt tv-konkurrencen 'Den Store Bagedyst' i 2013. Siden har hun blandt andet holdt foredrag, udgivet en kogebog og delt ud af sin kageviden på sin Youtube-kanal.

Se også: Bagedyst-vinder: Skuffet over årets niveau

11 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere