Se billederne: ’X Factor’-Morten har tabt 14 kilo

Fredag aften gik han videre til årets liveshows

Når ’X Factor’-deltageren Morten Nørgaard på næste fredag træder ind på scenen ved årets første liveshow, bliver det i en væsentligt tyndere udgave, end man har set på tv.

- Jeg har tabt mig 14 kilo, så det går den rigtige vej, siger en glad Morten Nørgaard da Ekstra Bladet ringer ham op.

Se også: 'X Factor'-dommer: Stol ikke på bookmakerne

Han fortæller, at han levede et liv, hvor han spiste, hvad han havde lyst til, også selv om han udmærket var klar over, at det ikke var godt for ham. Da han fandt ud af, at han skulle være med i ’X Factor’s liveshows hankede han dog op i sig selv.

- Det var i overvejelserne, at jeg skulle være med i liveshowsene. Det gav mig en motivation, og jeg tænkte, at nu skulle det være. Jeg vil gerne fortsætte vægttabet, for jeg har ikke noget imod at være stor, hvis bare det er muskler i stedet for fedt.

'X Factor'-deltageren Morten efter det store vægttab. Foto: Privat
'X Factor'-deltageren Morten efter det store vægttab. Foto: Privat
 

Se også: Micki vender tilbage til skærmen

Han er begyndt at træne to til tre gange om ugen, men den største årsag til vægttabet har faktisk været hans nye roommate.

- Jeg flyttede sammen med min søster, og vi laver mad sammen. Så får man noget andet indenbords. Førhen spiste jeg meget pizza og andet junkfood. Det er nu erstattet af grøntsager og tomater, siger ’X Factor’-deltageren.

Kosten er ændret og kiloene rasler af. Foto: Privat
Kosten er ændret og kiloene rasler af. Foto: Privat
 

På næste fredag skal han stå på scenen foran de tre dommere, et livepublikum og cirka én million seere. Det glæder han sig til.

- Jeg tænker, at det bliver en oplevelse, og jeg tror også, at det bliver sjovt. Hvornår får man ellers lov til at gøre sådan noget? Det er nok det største, der er sket i mit liv, siger han.

Skærm

Mest læste i flash!