Se gratis børne-tv i slutningen af efterårsferien

TV-kanalen Nickelodeon tilbyder blandt andet 'SvampeBob Firkant' og 'Dora Udforskeren' gratis på internettet til og med søndag

'Dora Udforskeren' er en populær figur, som de fleste børn i Danmark kender.(Foto: Nickelodeon)
'Dora Udforskeren' er en populær figur, som de fleste børn i Danmark kender.(Foto: Nickelodeon)

DMI's vejrudsigt lover både regn i dag og i morgen, mens det på søndag kan klare lidt op. Men under alle omstændigheder kan weekenden godt blive en våd omgang.

Og hvis uheldet er ude, så skal Danmarks små børn selvfølgelig have en mulighed for at hygge sig. Det mener tv-kanalen Nickelodeon, der sender tv for børn.

I skolernes efterårsferie har Nickelodeon besluttet at sende gratis på internettet, og det betyder fri adgang til de populære tv-programmer. Det eneste, man skal bruge, er en internetforbindelse, og så er der gratis tv-hygge for de mindste.

Børnenes tv-uge
For at se Nickelodeon gratis skal man blot logge på www.nickelodeon.dk/senick.

 

SvampeBob Firkant, Dora Udforskeren, Teenage Mutant Ninja Turtles. Hvis du har et barn på mellem 2 og 14 år, så ved du helt sikkert, at det er titlerne på populært børne-tv. Der er kun tre dage tilbage af efterårsferien. Så det gælder om at komme i gang, hvis man skal udnytte tilbuddet.

Hvis man er YouSee-kunde og har adgang til grundpakken, kan man i denne uge også se Nickelodeon, der er udvalgt som ekstrakanal til glæde for børnene.

- Vi vil gerne fejre, at det er ferie. Vi ved, at mange børn ikke har mulighed for at være så meget derhjemme, når de holder ferie, så nu kan de se Nickelodeon, hvor de vil. Og så er det oven i købet noget, som hele familien kan være sammen om, siger Jenny Frisk, markedsdirektør for Nickelodeon i Norden.

SvampeBob Firkant kan også få det små størrelser til at hvine af fryd. (Foto: Nickelodeon)
SvampeBob Firkant kan også få det små størrelser til at hvine af fryd. (Foto: Nickelodeon)
 

 

 

 

1 af 2 SvampeBob Firkant kan også få det små størrelser til at hvine af fryd. (Foto: Nickelodeon)
2 af 2 'Dora Udforskeren' er en populær figur, som de fleste børn i Danmark kender.(Foto: Nickelodeon)
1 kommentar
Vis kommentarer