Se hvad de skal synge i X Factor

Seerne har fået en stor magt i 'X Factor'-showet i morgen. Se her, hvad den går ud på

I morgen har Blachman ikke nær så meget at skulle have sagt. Seerne bestemmer nemlig ene og alene, hvem der får lov at gå videre til finalen. (Foto: Mogens Flindt)
I morgen har Blachman ikke nær så meget at skulle have sagt. Seerne bestemmer nemlig ene og alene, hvem der får lov at gå videre til finalen. (Foto: Mogens Flindt)

Seerne har fået indflydelse på sangvalgene i 'X Factor'-semifinalen i morgen. Det betyder, at hver deltager skal synge en sang, som seerne har bestemt og en sang, som dommerne har udvalgt.

Fredag aften klokken 20.00 fyrer DR op for semifinalen, hvor deltagerne skal synge for deres plads i finalen i næste uge.

Forhåbentlig når Thor at blive rask til showet. Foto: Anthon Unger TV - 18. mar. 2015 - kl. 15:31 X Factor-Thor i ulykke før semifinalen

Se også: Bag om 'X Factor': Sådan styles deltagerne

Finaleshowet afholdes i BOXEN i Herning, hvor finalisterne som sædvanligt skal synge med kendte og etablerede kunstnere. Hvem disse er, vil DR dog ikke oplyse endnu.

Udover seernes indflydelse på sangvalget, har danskerne også en anden særlig opgave i morgen aften.

Farezonen er nemlig skippet, og det er i stedet udelukkende seernes valg, hvem der ryger ud, og hvem der får lov at gå videre til finalen.

Se også: Remee fik skideballe af 5-årig

- Vi har valgt at gøre det sådan, at der ikke er nogen farezone i semifinalen, fordi vi synes, det er en god ting, at det kun er seerne, som bestemmer, hvem der skal i finalen, siger DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme til dr.dk.

Det vil sige, at dommerne kun skal kommentere på deltagernes performance, som de plejer, men ikke sende en deltager hjem.

Blachman står tilbage med de to grupper Citybois og Ivarsson, Bang & Neumann, Remee har Emilie Esther tilbage og Lina har Jógvan.

flash - 13. mar. 2015 - kl. 20:59 TV: Blachmans succes-trio: Vi bliver aldrig kærester

Ivarsson, Bang & Neumann var i farezonen sidste uge, hvor de gik videre og Baraa blev sendt ud. Jógvan var i farezonen i første liveshow, hvor Lina valgte ham frem for sin anden deltager Nanni.

De populære Citybois og Emilie Esther har endnu ikke været i farezonen.

TV - 13. mar. 2015 - kl. 15:14 X Factor-Baraa inden liveshow: Min stemme giver stadig problemer

11 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere