Se Jes Dorphs nye job

Den tidligere fodboldvært skifter tv-kanal

Jes Dorph-Petersen tog i december afsked med TV3 og Champions League-dækning, for hvilken han havde modtaget massiv kritik. Nu har han fået nyt job.

Den snart forhenværende Champions League-vært på TV3 SPORT skifter tilbage til sin gamle tv-station.

56-årige Jes Dorph-Petersen skal nemlig fremover lave TV 2-programmet 'Go' aften Danmark' for Nordisk Film fra Københavns hovedbanegård.

Jes Dorph-Petersen starter efter sommerferien og skal være vært på programmet sammen med Michèle Bellaiche.

- Jeg har lige præcis den følelse i mig, at jeg skal 'hjem'. Min nye rolle bliver allermest at pakke dagen ind i en form, som er både skarp, venlig, direkte, munter og behagelig. Jeg har efterhånden 28 års erfaring i fjernsynet, og den rutine gør, at jeg godt tør være personlig og 'bruge' mig selv i 'Go' aften Danmark'. Jeg kan bidrage med en masse overskud og en enorm lyst til at give danskerne en god start på aftenen - og en fin optakt til 19-NYHEDERNE. Måske kan jeg - som gammel nyhedsvært - være med til at binde de to udsendelser endnu bedre sammen, siger Jes Dorph Petersen til tv2.dk

Tv-værten vil prøve noget nyt. (Foto: Thomas Sjørup) TV - 16. dec. 2014 - kl. 09:18 Jes Dorph stopper hos TV3

Smed en bombe
I december smed TV3 SPORT en bombe, da tv-stationen oplyste, at deres Champions League-vært de seneste tre år, Jes Dorph-Petersen havde sidste arbejdsdag, når finalen afvikles den 6. juni 2015 på det olympiske stadion i Berlin.

Jes Dorph-Petersen ønskede ikke at fortsætte hos TV3, og det var heldigt, for Viasat havde heller ikke i sinde at forlænge værtens kontrakt. (Foto: Thomas Sjørup) Champions League - 17. dec. 2014 - kl. 06:24 Sandheden om bruddet: TV3 ville af med Jes Dorph

Ankermanden og tv-stationen var blevet enige om at gå hver til sit hed det i en pressemeddelelse.

- Jeg er ekstremt glad for at dække Champions League. Det har været - og er stadig - enormt sjovt, og jeg har lært en masse. Men jeg er et nysgerrigt menneske, som gerne vil prøve endnu mere i min efterhånden lange karriere, sagde Jes Dorph-Petersen dengang.

Og det blev altså et gensyn med de gamle kolleger på TV 2.

Jes Dorph-Petersen gik helt ned med flaget i 2011. (Foto: John Lautrup/All Over) Kendte Et liv på rødvin, junkfood og stress: Jes Dorph gik helt ned med flaget

Da Michèle Bellaiche blev viet i 1999, var Jes Dorph naturligvis blandt gratulanterne. Nu skal de skiftes til at dele værtsrollen på 'Go' aften Danmark'. (Foto: Thomas Wilmann)
Da Michèle Bellaiche blev viet i 1999, var Jes Dorph naturligvis blandt gratulanterne. Nu skal de skiftes til at dele værtsrollen på 'Go' aften Danmark'. (Foto: Thomas Wilmann)
 

1 af 3 (Foto: Ekstra Bladet)
2 af 3 I marts blev NEWS-vært Peter Grønborg bekræftet som TV3 SPORTS nye Champions League-vært efter sommerpausen. (Foto: Lars Poulsen)
3 af 3 Jes Dorph-Petersen har fundet et nyt job efter sin exit som Champions League-vært på TV3. (Foto: Thomas Sjørup)
42 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!